Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'nın değeri her geçen gün artıyor!

Darıca, sadece Kocaeli'nin değil, tüm Marmara bölgesinin ilgisini çekmeye devam ediyor

Darıca'nın değeri her geçen gün artıyor!
10 Nisan 2015 - 16:08

Marmara Belediyeler Birliğinin (MBB) 2015 yılı 1. Olağan Meclis Toplantısında gerçekleştirilen seçimde, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Birlik Encümen Üyeliğine tekrar seçildi.

Bolu Belediyesi'nin ev sahipliğinde yaptığı ve Abant’ta gerçekleştirilen Marmara Belediyeler Birliğinin 40. yılının ilk meclis toplantısında, Encümen, Denetim Komisyonu ve İhtisas Komisyon üyeleri gizli oylama ile yapılan seçimle belirlendi. Gerçekleştirilen seçimlere göre Marmara Belediyeler Birliği Encümen Üyeleri; Bursa Büyük şehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Balıkesir Büyük şehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Sakarya Büyük şehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Büyük çekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’tan oluştu.

’’DARICA ARTIK BİRÇOK NOKTADA VE BİRÇOK KONUDA SÖZ SAHİBİ’’

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, gerçekleştirilen toplantı ve encümen üyeliğine t seçilmesi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Darıca'nın birlik içinde önemli bir konumda olduğunu belirtti. Darıca'nın da diğer iller ve ilçeler gibi alınan kararlarda söz sahibi olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Şükrü Karabacak şunları söyledi:

’’Şehrimiz kendi içinde büyüyüp geliştiği gibi, bölgesinde de söz sahibi bir ilçemiz. Darıca, birçok alandaki özellik ve değerleriyle Marmara Bölgesinin yeni parlayan bir yıldızı. Darıca'nın bu başarısı aynı zamanda birlik içerisinde de hissediliyor. Bizler de birliğin bir encümen üyesi olarak, şehrimiz ve bölgemiz adına alınan kararlarda söz sahibi oluyor ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz’’ ifadelerini kullandı.