Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"İspatlayamazsanız namertsiniz!"

KOGACE Devir Tesliminde konuşan Cem Şakoğlu, Çetin Gürol’un başkanı olduğu içinde kendisinin de bulunduğu yönetim kurulu üyelerine yönelik hakarete varan iddialarla ilgili; “İspatlayamazsanız namertsiniz!” ifadesini kullandı.

"İspatlayamazsanız namertsiniz!"
19 Aralık 2018 - 08:28
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE, mevcut yönetimde bulunan 6 kişinin de içlerinde bulunduğu bazı isimlerin dernekte yapıldıklarını ileri sürdükleri usulsüzlükleri bahane ederek toplanan imzalar sonucunda alınan karar gereği 15 Aralık Cumartesi Günü genel kurul yapmıştı. Genel Kurul mevcut başkan Çetin Gürol’un karşısına rakip olarak Cemal Kaplan çıktı. Ancak Kaplan’ın tüzük gereği sarı basın kartı olmadığı için başkanlık yapamayacağı söylenerek başkan adayının Mesut Çatak olarak değiştirildiği belirtildi.  Kongrede divan başkanlığı için Çetin Gürol’un ekibi tarafından TGF Başkanı Yılmaz Karaca önerilirken, Mesut Çatak’ın ekibi tarafından ise Mustafa Küpçü önerildi. Yılmaz Karaca’nın divan başkanlığı için önerildiğini öğrenen Mesut Çatak’ın ekibi buna tepki göstererek alkış ve yuhalama sesleri bu önergeye itiraz etti. Yuhalama sesleri üzerine Genel Başkan Yılmaz Karaca tepki göstererek salonu terk etti. Bunun üzerine Gürol ve Çatak’ın ekibinin anlaşması sonucu Mustafa Küpçü divan başkanlığına getirildi. Yapılan kongre sonucunda Mesut Çatak 189 oy alarak KOGACE’nin yeni başkanı olurken Çetin Gürol ise 185 oy aldı. 
BİZİ HIRSIZLIKLA SUÇLADINIZ
Olağanüstü Genel Kurulu sonucunda göreve getirilen Mesut Çatak ve ekibi Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin faaliyet gösterdiği Basın Müzesi’nde görevi Çetin Gürol ve ekibinden teslim aldı. KOGACE Devir Tesliminde konuşan Cem Şakoğlu, Çetin Gürol’un başkanı olduğu içinde kendisinin de bulunduğu yönetim kurulu üyelerine yönelik hakarete varan iddialarla ilgili şunları söyledi “Yeni göreviniz hayırlı olsun. Tüm evrakları, defterleri, faturaları, demirbaşları ve binaları teslim aldınız. Bütün belgeler artık sizin elinizde. Kongre sürecinde ve kongre günü Çetin Gürol ve içlerinde benim de yer aldığım yönetim kurulu üyelerini hırsızlıkla suçladınız. Şimdi bütün evrakların sizin elinizde. Bütün iddialarınızı ispatlama imkanınız var. İspatlayamazsanız namertsiniz!”