Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da bayram coşkusu!

Ramazan Bayramı’nda tüm yurtta olduğu gibi Darıca´da da büyük bir coşku hakimdi.

Darıca'da bayram coşkusu!
20 Ağustos 2012 - 14:34

Ramazan Bayramı’nda  tüm yurtta olduğu gibi Darıca´da da büyük bir coşku hakimdi. Darıca Kaymakamı Osman Ateş,Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Kaçmaz , Darıca Müftüsü Remzi Pehlivan, siyasi partilerin ilçe başkan ve yönetimleri , kamu kurum ve kuruluşları , sivil toplum örgüt temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı bayramlaşma programı Darıca Çınaraltı Meydanı’nda yapıldı.Protokol üyelerinin vatandaşların bayramını kutladığı kısa selamlama konuşmalarının ardından protokol üyeleri  vatandaşların bayramını tebrik etti.

 HAYDAR USTA’DAN BAYRAM DONDURMASI 
Geçtiğimiz aylarda yapılan 6.Geleneksel Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nda şölen alanına gelen misafirleri güler yüzüyle karşılayan ve  bölge halkına yaptığı dondurma şovlarıyla ilçe halkının sevgilisi haline gelen Maraşlı Haydar Usta üzerinde Gönül Birliği Kapısı bulunan Maraş Dondurması ile bayramlaşma alanını dolduran vatandaşlara dondurma ikram etti.

HASTANE,  HUZUREVİ VE EMNİYET ZİYARET EDİLDİ
Bayramın birinci günü gerçekleşen bayramlaşma programının ardından protokol üyeleri  Darıca Huzurevi’ni ziyaret ederek buradaki yaşlı vatandaşlarla bir süre sohbet ederek bayramlarını tebrik etti. Huzurevi´nden Darıca Merkez Polis Karakolu’na geçen protokol üyeleri burada Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen bayramlaşma programına katılarak emniyet mensupları ile bayramlaştılar.Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde yatan hastalarda bayramda unutulmadı.Pprotokol üyeleri çeşitli sebeplerle hastanede yatan hasta vatandaşları ziyaret ederek, hem geçmiş olsun temennisinde bulundular , hem de bayramlarını tebrik ettiler. 
 
DARICA’LI GAZİ’YE EVİNDE ZİYARET 
Geçtiğimiz haziran ayında Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde teröristler tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan 16 askerden birisi olan  Darıca’lı Gazi Celal Çakmak protokol üyeleri tarafından evinde ziyaret edilerek geçmiş olsun temennisinde bulunuldu. Gazi’nin evinde bir süre kalarak sohbet eden protokol üyeleri ihtiyaçları noktasında her zaman yanlarına olduklarını ifade ederek ailesinin ve kendisinin bayramını tebrik etti.Şehit ailesi ve hasta vatandaşların evlerine yapılan ziyaretlerle protokol üyeleri programlarını tamamladılar.
 

ensest