Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ünlü: Akbulut, sizin vekiliniz!

MHP Darıca Belediyesi Meclis üyesi Turgut Aktaş’ın ani vefatından sonra yedek listeden meclis üyeliğine seçilen Celil Akbulut, dün partilileriyle buluştu.

Ünlü: Akbulut, sizin vekiliniz!
03 Mart 2016 - 07:16
MHP Darıca İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programa MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Darıca İlçe Başkanı F.Kürşad Demir ve çok sayıda partili katıldı. 
 
DEMİR: AKBULUT’UN DAİMA 
YANINDAYIZ
Celil Akbulut’un meclis üyeliği görevini en iyi şekilde yapacağını belirten MHP Darıca İlçe Başkanı F.Kürşad Demir, ‘’Celil kardeşimiz, partisine bağımlı ve olduka bilgili bir isim. Kendisi bu görevi layıkıyla yerine getirecektir. Bizlerde Darıca teşkilatı olarak Celil Akbulut’un daima yanında olacağız’’ dedi.
 
AKBULUT: PARTİMİN NEFERİYİM
Çiçeği burnunda meclis üyesi olan Celil Akbulut ise, ‘’Ben bu hareketin daima neferiyim. Partim beni aday gösterdi ve bu sıralara geldim. Turgut abimiz gibi çok çalışkan ve yapıcı bir muhalefet anlayışı içinde olacağım. Ben partimi yarı yolda bırakmam’’ dedi.
 
ÜNLÜ: CELİL KARDEŞİMİZ 
SİZE EMANET
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ise yaptığı konuşmada, ‘Darıcalı ülkücüler daima Celil kardeşimizin yanında olacak. Celil Akbulut, sadece meclis üyesi değil, artık sizin vekilinizdir. En ufak sıkıntınızı kendisiyle paylaşın ve meclis toplantılarını sürekli takip edin. Rahmetli Turgut abimizin izinde olun. Bu vesileyle Turgut Aktaş’ı abimize bir kez daha gani gani rahmet diliyorum’’ dedi.