Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gökhan ve Hayrullah gururumuz oldu

Sezon başından bu yana Milli takım ve TFF bölge antrenörleri tarafından izlenen maçlar sonunda şekillenen 3. Lig karması açıklandı. 44 kişiden oluşan kadroda, Darıca Gençlerbirliği’nin kalecisi Gökhan Köstereli ve sağ bek Hayrullah Bilazer de var.

Gökhan ve Hayrullah gururumuz oldu
12 Nisan 2017 - 17:20
Türkiye Futbol Federasyonu, 3. Lig’de 2016-17 sezonu karmasını açıkladı. 3 grupta mücadele eden 55  farklı takımda forma giyen 44 futbolcu karmaya seçildi. Karmada, temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin kalecisi Gökhan Köstereli ve Hayrullah Bilazer de yer aldı. 44 kişilik 3. Lig karması, Milli takım antrenörleri ile TFF bölge antrenörleri tarafından sezon başından bu yana izlediği karşılaşmalardaki performanslarına göre değerlendirilen futbolcular arasından yapılan elemeler neticesinde belirlendi.
 
ANTALYA’DA TOPLANACAKLAR
Üst düzey yetenekli futbolcu havuzu oluşturup, Milli takımların altyapılarına yeni oyuncular kazandırmak amacı taşıyan proje kapsamında, 44 kişiden oluşan 3. Lig Karması, 18-19 Nisan tarihleri arasında Antalya’da toplanacak. Burada 11’erli 4 takıma ayrılacak olan futbolcular, kendi aralarında maçlar oynayacak.  Maçlar, Milli takım antrenörleri ve TFF bölge antrenörleri tarafından da izlenecek. Bir aksilik olmadığı takdirde Antalya’daki müsabakaları, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de izleyecek.