Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Haydi çocuklar!

Zor günler geçiren Darıca Gençlerbirliği Ziraat Türkiye Kupası beşinci tur ilk maçında bugün Antalyaspor deplasmanında şans arayacak. Sarı yeşilliler zor karşılaşmada ikinci maç için avantajlı bir skor peşinde olacak.

Haydi çocuklar!
04 Aralık 2018 - 09:36
Ligde sıkıntılı ve zor günler temsilcimiz geçiren Darıca Gençlerbirliği, bugün Ziraat Türkiye kupası beşinci tur ilk maçında Süper Lig temsilcisi Antalyaspor’un konuğu olacak. 
Darıca Gençlerbirliği saat 16.45’te başlayacak olan mücadeleden iyi bir skorla ayrılıp tur umutlarını ikinci maça taşımanın hesaplarını yapıyor. Oktay Derelioğlu’nun öğrencileri kırmızı beyazlı rakibi karşısında ikinci tur maç için avantajlı bir skor kapmanın isteğini taşıyor. 
 
A SPOR CANLI VERİYOR 
Darıca Gençlerbirliği teknik direktörü Oktay Derelioğlu ile Antalyaspor teknik direktörü Bülent Korkmaz’ı yıllar sonra yeniden karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16.45’te A Spor’dan naklen yayınlanacak. Antalya Stadındaki zorlu karşılaşma öncesi takımımız Darıca Gençlerbirliği son olarak sahasında Anadolu Selçukspor karşısında kaybederken Antalyaspor ise Göztepe karşısında ligde kazanmayı başarmıştı