Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Minibüsçüler başkanlarla buluştu

Darıca Minibüsçüler Odası’nın yönetimi ve üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Büyükşehir Toplu Taşıma Dairesi Başkanı Salih Kumbar ile bir araya geldiler.

Minibüsçüler başkanlarla buluştu
02 Haziran 2015 - 11:15

Sevgi Parkı Restaurant’taki sabah kahvaltısıyla başlayan toplantıda, sektörün son durumu ve Darıca’daki ulaşımın kalitesi konuşuldu. Başkan Karaosmanoğlu toplantıda, “Daha kaliteli ulaşım hizmeti için beraber çalışacağız. Halkımızın ulaşımda sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir hizmet alması en önemli hedefimizdir” dedi.

 “ESNAFIMIZ ÇALIŞSIN VE KAZANSIN İSTİYORUZ”

Darıca Minibüsçüler Odası Başkanı Mahmut Kolcuoğlu gerçekleştirilen toplantıda, “Büyükşehir Belediyemizle uyum içerisinde çalışıyoruz. Toplu ulaşımda bize destekleri olan Büyükşehir yetkililerine teşekkür ederim. Büyükşehir Belediye Başkanımıza davetimizi kırmayarak geldikleri için de bir kez daha teşekkür ederim” dedi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da, “2004’ten itibaren esnafımızla uyum içerisinde olduk. Halkımızın sağlıklı ulaşım hizmeti alması için tüm paydaşlarımızla istişare ediyoruz. Sizlerden özellikle engelli kardeşlerimizin taşınmasında daha dikkatli olunmasını istiyorum” şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu ise “Biz esnafız, esnafımız da bizdir. Her zaman sizleri ön planda tutuyoruz. Devlet, idare edenler ve yöneticiler hiçbir zaman esnafının zarar etmesini istemez. Esnafımız kazansın istiyoruz ve bunu önemsiyoruz. Ancak, vatandaşımızın kaliteli ulaşım noktasında taleplerini de çok önemli görüyoruz. Bu konuda problem yaşanmasını hiçbir zaman arzu etmiyoruz” ifadelerini kullandı.   

 

“MÜŞTERİ VELİNİMETİNİZDİR”

Başkan Karaosmanoğlu, Darıcalı minibüsçülerle olan toplantısında, “İnsanımızın büyük bir çoğunluğu anlayışlıdır. Unutmayın ki müşterileriniz velinimetiniz ve önceliğinizdir. Vatandaşımıza güler yüzlü davranılması, halkımıza pozitif bir enerji verir. Şoför kardeşlerimizin bu konuya dikkat etmesini istiyorum. Oda olarak bu konu üzerinde durulması iyi olacaktır” dedi.