Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'daki ev hırsızları tutuklandı

Derince ve Darıca ilçelerinde 5 eve girerek hırsızlık yapan iki hırsız İstanbul’da yapılan operasyonla yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Darıca'daki ev hırsızları tutuklandı
10 Mart 2016 - 09:42
İstanbul’da hırsızlık olaylarının artmasıyla artık girecek ev bulamayan hırsızlar artık mesken olarak ilimizi seçti. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yoğunlaşan hırsızlık olaylarına göz açtırmamada kesin kararlı. İstanbul’un özellikle Pendik ilçesinden gelen hırsızlar ilimizin batı bölgesinde kalan ilçelerde hırsızlık yaparak dönüyorlar. 
 
GÜNLER GEÇSE DE YAKALANIYORLAR
Hırsızlık ihbarlarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri konularla ilgili çalışmalarını titizlikle yapıyor. Şahısların geldikleri araçlar MOBESE ve PTS (Plaka Tanıma Sistemi) ile tespit edilip, ona göre çalışmalar hızlandırılıyor. Aracın sistemden takibi yapılırken polis ekipleri de aracı yakın mesafeden takip ediyor. İstanbul’dan gelen ilimizde gerçekleşen olaylarda polis ekipleri il dışına çıkarak şahısları yakalamak için operasyon yapıyor. İstanbul polisinin dibinde operasyon yapan ekipler şahısları kıskıvrak yakalayarak gözaltına alıyor. 
 
TUTUKLANDILAR
Son olarak Darıca ve Derince ilçelerinde 5 ayrı evden hırsızlık yapan biri askeri firar iki şahıs yine İstanbul Pendik’te evlerine girerken yapılan başarılı operasyonla yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen asker firarisi olan M.O. ile Ö.K. alınan ifadelerinin ardından önceki gün Kocaeli Adliyesi’ne sevk oldu. Savcılık tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk ederken hakim karşısına çıkan iki şahıs tutuklanarak cezaevin gönderildi.