Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karabacak, öğrencilere sporu anlattı!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Kocaeli Üniversitesi Gebze Meslek Yüksek Okulunda öğrencileriyle spor konulu seminerde bir araya geldi.

Karabacak, öğrencilere sporu anlattı!
27 Kasım 2012 - 07:51
 Kocaeli Üniversitesi Gebze Meslek Yüksek Okulunun konferans salonunda yapılan “Yerel Yönetimlerde Spor ve Sporcuya Bakış” konulu seminere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Seminere sporcu kimliğinden bahsederek başlayan Karabacak, yaptığı sunumda öğrencilere spor yaptığı yıllardan basederken sporda başarıya ulaşmanın yollarından bahsetmeyi de unutmadı.Sporcu yıllarına ait fotoğraflarını da sunumda öğrencilerle paylaşan Başkan Karabacak başarıya ulaşmada en önemli etkenlerden birinin ekip çalışması olduğuna vurgu yaptı.
 
SPORA VE SPORCUYA HER ZAMAN DESTEK OLDUK
  Sohbet havasında geçen seminerde öğrencilerin gelecekleri için koyacakları hedefin önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Karabacak aynı zamanda azminde koyulan hedef kadar önemli olduğuna dikkat çekti.Darıca Belediyesi olarak spora verdikleri önemi ve yaptıkları projeleri anlatan, spora ve sporcuya katkı sağlamak ve yeni sporcuların keşfedilebilmesi için yaptıkları Darıca Sporun Yıldızlarını Seçiyor(DASYIS), Yaz Spor Okulları, Darıca Eğitim Spor Kulübü (DARES) ve Darıca’nın ev sahipliği yaptığı 57. Balkan Kros Şampiyonasından bahseden Karabacak , seminer buyunca kendini dikkatle dinleyen gençlere kendi hayatından kısa anekdotlarda azmin ve inancın ne kadar önemli olduğunu anlatan bir film izletti. Konuşmasını bitirirken kendini dinleyen gençlere ve seminerin tertiplenmesinde emeği olan okul müdürü Doç. Dr. Harun Demirkaya’ya teşekkür eden ve Darıca’nın sembolü Gönül Birliği Kapısı Maketi hediye Karabacak, çıkışta seminere katılan Öğrencilerle toplu bir fotoğraf çekildi.