Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Nenehatun Stadı rezil durumda!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2008 yılında yaptırılan Nene Hatun Stadı tek kelimeyle dökülüyor. Sahanın zemini bakımsızlıktan semizotu tarlasını andırıyor.

Nenehatun Stadı rezil durumda!
23 Ekim 2015 - 13:29

Darıca’daki Nene Hatun Stadı dökülüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2008 yılında yaptırılan stadın sentetik çimi, yapıldığı yıldan bu yana değiştirilmeyince özellikle kale önlerinde yırtılmalar meydana geldi. Zemindeki yırtılmaların amatör futbolcular için ciddi bir tehdit olduğu belirtiliyor. Maçların oynandığı sahanın yanında bulunan yeşil alanda ise yabani semizotları yetişmiş. Takımların antrenman yapabileceği alan adeta tarlaya dönmüş durumda, yine sahanın tribünleri de kullanılamadığından pislik içinde.

 

ÇİRKİNLİK ABİDESİ

Barakalara benzeyen soyunma odalarının da bulunduğu tesislerin yetersiz olması sonucu takımları yaz-kış aylarında büyük sorunlar teşkil ediyor. Yıllardır gerek Büyükşehir Belediyesi’ne gerekse de yetkililere raporlar sunulmasına karşılık hiçbir adımın atılmadığı Nene Hatun Stadı harabe görünümüyle çirkinlik abidesi olmaya amatör futbolcular da yırtık zeminde semizotu tarlasına dönüşen sahada ter dökmeye devam ediyorlar.