Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca ADSM'de röntgen birimi yenilendi

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve merkeze bağlı Çayırova semt polikliniğinde yapılan çalışmalarla üç odadan oluşan röntgen birimi beş odaya çıkarıldı. Başvuran hastaların rahatlıkla bekleyebilecekleri röntgen birimi bekleme salonu oluşturuldu. Bekleme alanına ekran konularak hastalarıın sıralarını bulundukları alandan rahatça takip etmeleri sağlandı.

Darıca ADSM'de röntgen birimi yenilendi
26 Ocak 2017 - 10:09
Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve merkeze bağlı Çayırova semt polikliniğinde yapılan çalışmalarla üç odadan oluşan röntgen birimi beş odaya çıkarıldı.  Tüm cihazlar dijital olup çekilen röntgenler aynı anda ilgili hekimin ekranına yansıtılıyor. Bu sayede hekimin tedavi planı daha kısa sürede oluşturuluyor.
Dijital görüntüler hastanın otomasyon sistemi üzerindeki dosyasında saklanmakta ve hekime daha önce yapılan tedaviler hakkında yardımcı olunuyor.
Radyoloji Birimine Marmara Bölgesinde çok az merkezde bulunan ve 3 boyutlu görüntü sağlayan ağız tomografisi cihazı Darıca ADSM’de hizmet vermeye başladı. Bu cihaz sayesinde dental anomallerin, kistlerin ve çene rahatsızlıklarının panaromik röntgende teşhis edilemeyen rahatsızlıkların 3 boyutlu görüntüler ile teşhisi sağlanıyor. Türkiye Atom Enerjisi Kurumu (TAEK) lisansının alınmasını müteakip hastaların hizmetine sunuldu. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi; hastalara daha kaliteli ve nitelikli hizmet verebilmek için yeniliklerine devam edecek.