Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Demir ve Kaçmaz tutuklandı

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Fetullah Gülen Terör Örgütü’ne yönelik yapılan operasyonlar kapsamında gözaltına alınan aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 10 polisten 9’u tutuklanarak cezaevine gönderildi. Darıca'nın eski emniyet müdürleri Süleyman Kaçmaz ve Kadir Demir de tutuklanan isimler arasında yer alıyor.

Demir ve Kaçmaz tutuklandı
02 Eylül 2016 - 10:56

Fetullah Gülen Cemaatine destek sağladığı ve terör örgütüne üye oldukları iddia edilen Kocaeli Emniyet’inde uzun yıllar görev yapmış emniyet müdürlerinin de aralarında bulunduğu 10 polis dün savcılığa ifade vermek üzere adliyeye getirilmişti. 

9 TUTUKLAMA 

Adliyeye sevk edilen ve hakim karşısına çıkan Kocaeli Emniyetinde görev yapmış müdürlerden Ahmet Can, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Cengiz Topel Havalimanı Şube Müdürü Uğur Eldemir, Ali Çavdar, Ercan Toğrul, Fikri Özer, Erkan Zengin, Süleyman Kaçmaz, Hakan Başkal, ve Kadir Demir tutuklanırken Gebze Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Emniyet Amiri Mesut Uğur adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Tutuklanan sanıklar Kandıra Cezaevine gönderildi.