Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İki aracın arasında kalan kadın ağır yaralandı

İstasyon köprü girişinde meydana gelen kazada kırmızı ışıkta durmayan otomobil ile hafif ticari birbiriyle çarpıştı. Sürücülerinin kontrolünü kaybettiği kazada her iki araç da savrularak yaya kaldırımında yürümekte olan bir kadına çarptı. Hastaneye kaldırılan talihsiz kadının sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İki aracın arasında kalan kadın ağır yaralandı
01 Ekim 2018 - 16:13

İstasyon köprüsü Gebze yönünde dün meydana gelen kazada, her iki araç da savrularak  yaya kaldırımında yürümekte olan Zeynep A.’ya çarptı.  Kazada ayaklarından darbe alan talihsiz kadın 112 Acil Servis Ambulansı ile hastaneye kaldırılırken durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

 İstasyon Caddesi ile Şehit Horoz Ceddesi'ni bağlayan kavşakta meydana gelen kazanın  kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen  41 TV. 200 plakalı otomobilin karşı yönden gelen Hüsamettin K. yönetimindeki 41 L 5215 plakalı hafif ticari araçla çarpışması sonucu meydana geldiği ileri sürüldü. Kaza sırasında  kaldırımda yürüyen Zeynep A., savrulan araçların arasında kalıp sıkışırken haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile hastaneye kaldırıldı 

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılan talihsiz kadının ayaklarının kırıldığı ve durumunun ağır olduğu öğrenilirken kaçan sürücünün daha sonra göz altına alındığı belirtildi.