Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yıl sonunda faaliyete geçecek!

Darıca Cami Mahallesi’nde yapılan ve Kurban Bayramı’ndan önce temeli atılan Darıca Belediyesi Kapalı Pazar Yeri Projesinin yıl sonunda bitmesi ve faaliyete geçmesi hedeflenirken Semt pazarının aynı zamanda otopark olarak da çok amaçlı kullanılması planlanıyor.

Yıl sonunda faaliyete geçecek!
31 Ağustos 2018 - 12:19
Darıca’nın ilk kapalı semt pazarı için artık geri sayım başladı. Kurban Bayramından önce temeli atılan kapalı Pazar hakkında bilgi veren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, kapalı pazarın çok fonksiyonlu, çok amaçlı bir proje olduğunu ve yıl sonuna kadar yapımının tamamlanarak hayata geçirileceğini söyledi. Başkan Karabacak, bu hizmetleri tek başına yapmadıklarını da ifade ederek, ‘’ Başta hükümetimizin ve Cumhurbaşkanımızın büyük destekleri var Allah onlardan razı olsun, onları başımızdan eksik etmesin. Tabi ki Kocaeli Büyükşehir Belediyesiyle bu projeye birlikte imza atıyoruz, onların da çok büyük katkı ve destekleri var. Bir ve beraber olunca, yardımlaşınca böyle güzel eserler ortaya çıkıyor ve biz de bu eserleri, esnafımızla diğer çalışanlarımızla sizlerin hizmetinize sunarak bir bir hayata geçiriyoruz. Rabbimize şükürler olsun. Tabii bu yeterli mi, elbette ki değil, Darıcamızda farklı mahallerimizde, farklı noktalarımızda en az iki tane daha bu tür eserleri hayata geçireceğiz.’’ dedi.
Darıca Cami Mahallesi’ne yapılacak olan kapalı sabit pazarla birlikte merkez mahallelerdeki pazar sorununu çözecek olan Darıca Belediyesi projeyi yılsonuna kadar tamamlayarak hizmete açmayı hedefliyor. Alt katı kapalı otopark olacak hizmet verecek olan Kapalı Pazar Yeri mimari projesiyle ilçeye değer katacak. Çok amaçlı, üstü kapalı ve modern bir şekilde planlanan sabit pazar projesinin altyapı çalışmaları devam ediyor. Üst katı tamamen kapalı olarak hizmet verecek olan binanın alt katına ise 360 araç kapasiteli otopark yapılacak. Mimarisiyle göz kamaştıran Kapalı Semt Pazarının kurulmasıyla birlikte pazartesi ve perşembe günleri kurulan pazar yerlerinin buraya taşınması planlanıyor.