Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Suçlu kim?

Suçlu kim?

Suçlu kim?
09 Mayıs 2017 - 10:16
YORUM HABER - Şehrimizin takımı Darıca Gençlerbirliği'nin 2.lig hayali yine başka baharlara kaldı. Önceki senelere göre, Darıca'mızın inancı bu sene diğer senelerden farklıydı. Sezona 3'te 3 yaparak başlayan daha sonraki maçlarda bunu skora yansıtamayan ekibimizde Teknik Direktör Ramazan Silin'in yerine Galip Gündoğdu getirilmişti. Galip Hoca ile Darıca'da oynanan Sakaryaspor ve dün oynanan Diyarbekirspor maçındaki futbol taraftarlarımızı adeta kahretti. Herkesin 'Oynamaktan Korktuğu' Darıca GB'de oynanan futbol adeta kendi rakiplerimizi de şaşırttı. Dün adeta kendi ellerimize final biletini Diyarbekirspor'a teslim ettik. Geri çekildikçe, çekildik. Ve sonuçta da sonuç aleyhimize oldu. Rakibe saldırmak yerine saldırılmayı tercih etti Galip Hoca(!). 
 
Şimdi gelelim suçluyu aramaya. 
Darıca GB'yi içerde veya dışarda yalnız bırakmayan, gece-gündüz, yağmurda,çamurda takımımızı destekleyen cefakar taraftarlarımız mı suçlu?
 
Yoksa ailelerinden bile aylardır uzak kalan, verdikleri maddi ve manevi desteklerle, futbolcuların bir dediklerini 2 etmeyen, yine futbolcuların bir tane alacağı olmasın diye çabalayan kulüp yöneticilerimiz mi suçlu?
 
Ya da Darıca GB'ye yeni bir heyecan getiren, Darıca için herşeyi ama herşeyi yapan, yenildiğimiz zaman dahi futbolcuların ellerinden tutup, onları yerden kaldıran, taraftarlarımızla beraber sevinen onlarla beraber kahrolan Başkan Mustafa Öztürk mü suçlu?
 
Darıca Gençlerbirliği için elini taşın altına gerektiğinden fazla koyan ve senelerdir bu kulübün başarısı için çaba gösteren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak mı suçlu?
 
Suçlu kim?
Senelerdir şampiyonluk şarkılarıyla başlayan sezonlarda hep boynumuz bükük kaldı.  Dışarıdan getirilen menajerler, teknik direktörler ne anlarlar ki Darıca'mızın büyüklüğünü! Darıca'da her sene farklı Menajerler kendi getirdikleri futbolcularla başarı sağlamaya çalışıyor. Ancak 9 senedir 2.lig hayalimiz sürüp, duruyor. Artık buna dur zamanı geldi! Bizler bu şehrin hancısıyız! Bu şehirde yaşayan Darıcalılar, hiçbir zaman Darıca GB'nin başarısızlığını istemez.
 
Bu yüzden kendilerini suçlayan Başkanlarımız ve yöneticilerimizin içi rahat olsun. Sizin hiç bir suçunuz yok! Özellikle Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk'e bir parantez açmak gerek. Sen bu takıma her zaman sahip çıktın. Biz Darıca ailesi olarak seni bir başkandan öte Darıca GB taraftarı olarak görüyoruz. Emin ol ki, Taraftarlar ve Darıcalılar herşeyin farkında. 
 
Şimdi gelin hep beraber yeniden daha fazla birlik olalım. Daha güçlü olalım. Unutmayalım ki bizim bizden başka dostumuz yok!