Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Şevki Demirci gibi adamlar Ak Parti'de olmamalı !

Çünkü, biat etmiyor !..

Şevki Demirci gibi adamlar Ak Parti'de olmamalı !
24 Eylül 2019 - 17:11

Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci, partisinden ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edildi !..

Partisi, ’’ AK Parti İçtüzüğü’ne aykırı söz ve davranışlarda bulunduğu gerekçesiyle oy birliği ile partiden kesin ihraç talebiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmiştir." dedi

Ama, Ak Parti İl Disiplin kurulu Üyeleri’’ İçtüzüğe aykırı söz ve davranış’’ın içeriğini açıklamadı…

 

Bana da özel olarak kimse bu konuda bir şey söylemedi…

Ama, nedeninin tahmin etmek de çok zor değil…

 

Tarih: 28 Mart 2019…

Yani, Yerel Seçimlere 3 gün var…

Yer, Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri..

Bir dönem belediye başkanlığının ardından tekrar aday gösterilmeyen Şevki Demirci, Basın Mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi… 

Ben de oradaydım..

Demirci’ye de   ‘’Onca hizmete rağmen sizce neden bir kez daha aday gösterilmediniz ? Şeklinde bizzat soruyu da ben sordum…

 

Aslında,  bana göre, o toplantıda Şevki Demirci’ bu konu üzerine konuşmak istiyordu… Ama  basın mensuplarından bu minvalde bir soru sorulmasının daha uygun olacağını düşünüyor gibi bir durumu vardı..

 

Çünkü; 

‘’ Arkadaşlar, aklınızdan geçen her hangi bir soru olup da sormuyorsanız,  eğer üzerinizde hakkım varsa helâl etmem’’ diyordu Şevki Demirci..

 

Sorunun üzerinden bir kaç saniye geçtikten sonra, haklı olarak oldukça dolu olan Şevki Demirci açtı ağzını yumdu gözünü…

‘’ Ben ‘’ dedi..

Ve ekledi..

‘’ Ben, bunu hak etmediğimi sanıyorum..Arkadaşlar, bir insanın yeniden aday gösterilmemesi için bir kaç neden olması gerek, ya hırsızlık arsızlık yapacaksın, ya da belden aşağıya vurulacaksın, ben bu konularda hiç yanlışlık yapmadım, yaptıysam da çıkarsınlar ortaya koysunlar beni rezil etsinler, bu kadar açık ve net konuşuyorum. Yeniden aday gösterilmeyişimin nedenini biliyorum ama bunu burada söylemeyeceğim, en azından bugünlerde söylenecek bir şey değil. Şimdi konuşmanın zamanı değil, ama ben aday gösterilmemeyi açık söyleyeyim beklemiyordum. Sonuç itibarıyla ‘Gönül kırıklığın var mı?’ deseniz, evet gönül kırıklığım var. Allah var yukarda Eskihisar’da parti için para toplandığı günden beri ben varım, en çok yardımda bulunan insanlardan biriyim. Sonuç itibarıyla partime kırgınlığım doğrudur, çok emeğimiz var, yapacak işlerimiz vardı yarım kaldı. Burada Çayırova kaybetti, Şevki Demirci değil. Seçimler bir bitsin bakalım, sonuçları görelim, yanlışlık bizde mi var, yoksa başkalarında mı ?Göreceğiz,. Sonuç itibarıyla cumhurbaşkanımı seviyorum ama partimin doğru bir iş yaptığına inanmıyorum. ‘’ demişti.

 

Şevki Demirci, yine bana göre, Ak Parti’deki bazı yalakaların, bazı çapsızların aksine biat etmeyen ve dobra söylemleri olan bir kişi. İşte bu kişi biat etseydi, aday gösterilmediği halde, ‘’ Ben partimin bir neferiyim, büyüklerim böyle uygun görmüş, bundan sonra da hangi görevi verirlerse versinler seve seve yaparım’’ deseydi, biz bugün Şevki Demirci’nin Disiplin Kuruluna sevkini konuşmayacaktık.

 

Olmaz arakadaş, olamaz, olmaması gerek..

Yiğidi öldür ama hakkını da yeme…

Adam 5 yıl içerisinde Çayırova’da bu bölgede kimsenin göremeyeceği hizmeti yapmış ve aman aman borç da bırakmamış. Partisinin kendi takdiridir, tekrar aday gösterilmemiş, ama be birader, (Eğer, bu ve buna benzer konuşmaları nedeniyle disipline sevk edilmiş se ) bu kadar da ucuz, bu kadar basit mi partiden ihraç etmek ?

 

Yazdıklarımı birileri beğenir veya beğenmez, bu okuyucunun takdiri, ama bana göre gerçeklik payı çok yüksek olan bir aşağıdakinin, bir üsttekine, o bir üsttekinin de en üsttekine biatının zorunlu olduğu Ak Parti’de Şevki Demirci gibi isimlerin zaten olmaması gerekir diye düşünüyorum..