Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karaosmanoğlu Darıca'ya ne yapmış?

CHP Darıca ilçe Başkanı Selman Kösali, Darıca’da Büyükşehir Belediyesinin ciddi ve elle tutulur bir projesinin olmadığını, projeyi isteyecek belediye başkanın da bulunmadığını söyledi

Karaosmanoğlu Darıca'ya ne yapmış?
06 Mayıs 2013 - 08:46
 CHP Darıca ilçe Başkanı Selman Kösali, geçtiğimiz gün gazetecilerle yemekte bir araya geldi.  Közde Kanat Restaurant’ta,  İlçe sekreteri  Yakup Törk, Sayman Cengiz  Altun, Basın Birim Başkanı Servet  Yalçın ve Yönetim kurulu üyesi Murat Koçak ile birlikte gazetecileri ağırlayan Kösali, seslerinin kamuoyuna duyurulmasında gazetecilerin büyük rol oynadıklarını, kendilerinden parti olarak memnun olduklarını ifade etti. 
Yemek sonrası gazetecilere yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Kösali, yerel seçimlere hazır olduklarını ifade ederek, iddialı açıklamalarda bulundu. Kösali, değerlendirmesinde AKP  il başkanı Mahmut Civelek’in geçtiğimiz günlerde CHP Camileri yıktı, Büyükşehir Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ise CHP’de sevgi ve saygı yok sözlerine tepki gösterdi.
 
BİZ AKP’DEN DAHA HAZIRLIKLIYIZ
Kösali şöyle konuştu: “ Darıca CHP seçime hazırdır.  Seçimde her kademede görev alacak arkadaşlarımızı eğitimden geçirdik. Eğitimler hala da devam ediyor. Eksiklerimiz var ve onları da bu sürede gidereceğiz. AKP iktidar gücünü ve olanaklarını kullanıyor. Onları çekin bakın ortada bir şeyleri kalırmı. Biz ise, inanç ve kararlılığımız ile çalışıyoruz. Kesinlikle AKP’den daha  örgütlü ve hazırlıklıyız.”
 
SEÇİM AKP-CHP ARASINDA 
Hiç kimseye sözlerinin olmadığını, hiç kimsenin adayının da olmadığını, partinin adayı olacağını, bunun için parti tarafından hem kamuoyu hem de parti içinde yoklama yapılacağını, eylül yada Ekim ayında adaylarını belirleyeceklerini, meclis üyelerinin Darıca’da yaşayan her kesimden alınacağını ifade eden Kösali, “ Seçim  AKP ile CHP arasında geçecektir. 160 bin nüfus yüzbin seçmenli  önemli bir ilçeyiz. Seçimi adayın değil, örgütün alacağına inanıyoruz. İyi çalışıyoruz. Atıp tutmalarına bakmayın AKP için hiçbir şey kolay olmayacak. Çünkü, Darıca 20 yıldır bir adım ileri gidemedi.”dedi.
SEVGİYİ ONLARDAN ÖĞRENECEK DEĞİLİZ
Kösali konuşmasında,  AKP il başkanı Mahmut Civelek’in CHP’nin camileri yıktığını ifade ettiğini, bunun tamamen uydurma olduğunu, 60-70 yıl öncesine giderek iftira attıklarını, Karaosmanoğlu’nun ise, CHP’liler arasında sevgi ve saygının olmadığını söyleyerek kendilerine haksızlık ve ayıp ettiğini  vurguladı. Kösali, Darıca’da Büyükşehir belediyesinin ciddi ve elle tutulur bir projesi  yok. Zaten bunu isteyecek başkanda yok. Karaosmanoğlu,  pay alarak kasasına koyduğu  paraları Darıca’ya harcama yerine, Darıca halkına boş vaatlerde bulunuyor. Bizim sevgimizi ölçeceğinize, yapamadıklarınızın hesabını verin. Ayrıca, bizde her zaman sevgide var saygıda. Sadece korku yok. Kaldı ki, sevgiyi biz ondan öğrenecek değiliz” diye sitem etti.  Kösali, yerel seçim için mahalle mahalle, kapı kapı gezdiklerini, örgüt olarak seferber olduklarını, AKP’nin elinden iktidarı alacaklarını söyledi.