Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ali Öztosun yeniden Darıca'da

6 yıl Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Ali Öztosun, 2014 yılında görevden alınmasından sonra mahkemeye başvurmuştu.

Ali Öztosun yeniden Darıca'da
08 Ocak 2016 - 00:09
 Mahkeme  Öztosun’un görevine iadesine karar verdi.10 Haziran 2014 yılında  görevden alınan  Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun’un yerine İsmail Oğuz vekaleten atanmıştı.  Ali Öztosun ise görevden alınmasından sonra mahkemeye başvurmuştu.  Mahkeme  Öztosun’un görevine iadesine karar verdiği bildirildi.   Mahkeme kararının  ulaşmasından sonra  Ali Öztosun’un görevine başlamasına bekleniyor.  Ali Öztosun 23 Haziran 2008 yılında Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmıştı.

ALİ ÖZTOSUN KİMDİR?

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü, Malatya İnönü Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Yüksek Lisans Bölümü ve Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu Diplomat Okulu Programını bitirdi. Öğretmenlik mesleğine 1989 yılında Van Başkale’de başladı. Van’da öğretmen; Adıyaman’da öğretmen, İlköğretim Okulu Müdürü, Eğitim Uyguluma Okulu ve İş Eğitim Merkezi Kurucu Müdürü olarak görev yaptı. 1999 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yönetici Atama ve Yer Değiştirme; Yönetici Atama Değerlendirme, Görevde Yükselme ve Yer Değiştirme sınavlarını kazandı. 2000 Yılında Yurt dışında görevlendirilecek öğretmenler için yapılan sınavı kazanarak Bakanlıklar arası Ortak Kültür Komisyonu kararı ile Cidde Uluslararası Türk okulunda görevlendirildi. 2002 yılında kendi isteği ile yurt içi görevine geri döndü. 2003 yılında Mardin Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü, 2004 yılında Adıyaman Gerger İlçe Milli Eğitim Müdürü, 2005-2007 yılları arasında. Bilecik Söğüt İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. Haziran 2008 tarihinde Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.