Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık'tan gençlere özel projeler

Cumhur İttifakı Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, yeni dönemde her yaştan herkese özel projeleri olduğunu söylerken, geleceğimiz olan gençler için ise özel projeler hazırladıklarını ifade etti.

Bıyık'tan gençlere özel projeler
27 Mart 2019 - 13:01
Bıyık, 9 yıldır Ak Parti ilçe başkanı olarak sürekli halkın içinde olduğunu ifade ederken, “ilçemizde gençlerin ihtiyaçlarının ne olduğunu çok iyi biliyorum. Darıca’da gençler her zaman önceliğimiz olacak. Biz parti olarak da gençleri çok önemsiyoruz. AK Parti, 2023 ve 2071 hedeflerini koyarken gençleri düşünerek projelerini hayata geçiriyor. Çünkü gençler bizim geleceğimiz. Darıca’da gençlerimizin kendilerini en iyi şekilde geliştirmelerini sağlayacak imkanları sunmak bizim asli görevimiz olacak.” dedi.
Nenahatun’a  Spor Kompleksi Yapacağız
Bıyık, “gençlere özel projeler hazırlıyoruz. Gençlik merkezleri, gençlik kampları yapacağız. Nenehatun Mahallesi’nde gençler için çok modern bir Spor Kompleksi Projesini hayata geçireceğiz. Sosyal tesislerimizden gençlerin daha kapsamlı faydalanabilmesini sağlayacağız. Spordan kültür ve sanata her alanda gençleri dinleyerek gençlerimizin taleplerine göre projeler hazırlıyoruz. Büyükşehir belediyemizle birlikte çok amaçlı spor salonları inşa edeceğiz. Sporun her dalıyla gençlerimizin tanışmasını sağlayacağız.” dedi.
Gençlerimizi Çanakkale’de Şehitlerimizle Buluşturacağız
Bıyık, “gençlerimizi geleceğe hazırlarken, geçmişimizi de unutmayacağız. Vatan ve bayrak uğruna canlarını vererek şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimizi de gençlerimize anlatmaya devam edeceğiz. Özellikle dünyada eşi benzeri olmayan kahramanlık mücadelesinin yaşandığı Çanakkale Savaşlarını ve orada vatanları uğruna canlarını veren kahraman şehitlerimizi unutmayacağız. Gelecek nesillere şehitlerimizi anlatmak hepimizin borcudur. İnşallah 31 Mart seçimlerinin ardından seçim beyannamemizde verdiğimiz bir sözümüz var,  her yıl ortaokul son sınıf öğrencilerimizin tamamını Çanakkale’ye götürerek o kahramanlık destanın yazıldığı toprakları ve şehitlerimizi ziyaret etmelerine olanak sağlayacağız.” diyerek gençlere yönelik önemli projeleri hayata geçireceklerini söyledi.