Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

THK Darıca Şubesinden Ramazan kumanyası

Türk Hava Kurumu Darıca şubesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte maddi durumu olmayan vatandaşlar için kumanya dağıtımına başladı.

THK Darıca Şubesinden Ramazan kumanyası
23 Nisan 2020 - 12:28


Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlerde işyerleri kapanan ve bu nedenle ekonomik sıkıntı çeken vatandaşlarımız için Ramazan kumanyası hazırlayan THK Darıca Şube Yönetimi, erzakları tek tek kolilere koyarak dağıtımına başladı.

Gıda maddelerinden oluşan erzak kolilerini hizmet binasında hazırlayan THK Darıca Şubesi yönetimi adına konuşan Başkan Emre Polat, ‘’ Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla hayırsever vatandaşlarımız tarafından hazırlanan yardım paketlerini maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. THK Darıca Şubesi olarak, ev ev, kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızla sohbet edip, sorunlarını dinledikten sonra gıda yardımında bulunuyoruz. İhtiyaç sahiplerine ulaştırılan yardımlarla Ramazan ayı süresince erzak yardımlarımız devam edecektir. THK Darıca Şubesi olarak tüm Darıca halkının sosyal sorumluluk projelerinde yanında olmaya devam edeceğiz. İnsanlık birleştiğinde vicdanlar huzur bulur. Bu maksatla kumanya yardımı yapmak isteyen hayırsever ve yardımseverler bizlere başvurabilir. Hazırladığımız paketleri birebir tespit ettiğimiz ailelere ulaştırma gayretinde oluyoruz. Başlatmış olduğumuz yardım kampanyamıza destek veren hayırsever vatandaşlarımıza minnettarız” dedi.