Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Saadet Partisi, Darıca adayını Haziran'da belirleyecek

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Emre Polat ile görüştü

Saadet Partisi, Darıca adayını Haziran'da belirleyecek
10 Mart 2013 - 16:47
 Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım ve beraberindeki SP Darıca İlçe Başkanı Yener Dursun ve ilçe yöneticisi İsrafil Gülen gazetemizi ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürümüz Emre Polat ile görüştüler.
Darıca'yı çok sevdiğini söyleyen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, gazetemize özel açıklamalarda da bulundu. Darıca Belediye Başkan Adayını Haziran ayı gibi açıklayacaklarını söyleyen Yıldırım " Darıca, Milli Görüş'ün kalesi. Bu kaleyi yeniden alacağımıza eminim. Yeter ki Darıca halkı bu göreve bizi layık görsün. Saadet Partisi, başka partilere benzemez. Daima var olmuştur ve olacaktır. AKP'yi gönderip, ülkemizi refahla yönetecek tek parti biziz" 
 
DARICA BİZİM OLACAK
Yerel seçimlerde Darıca'yı alarak ne kadar güçlü olduğumuzu göstereceğiz. Darıca Halkı, Saadet Partisi'ne çok güçlü bir şekilde destek vermeli. Darıca ya bizim olacak ya bizim olacak. Bu çarpık kentleşmiş kenti, yeniden ayağa kaldıracak bir parti vardır o  Saadet Partisi'dir" dedi.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Emre Polat ise Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım'a bu ziyaretinden dolayı çok teşekkür etti