Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti Darıca, Ankara'ya çıkarma yaptı

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe yöneticileri, belediye Meclis üyeleri ve mahalle başkanları dün Ankara’daki Ak Parti Grup Toplantısı'na katıldı.

Ak Parti Darıca, Ankara'ya çıkarma yaptı
12 Ekim 2016 - 11:24
Ak Parti Grup Toplantısında Başbakan Binali Yıldırım'ı dinleyen Ak Parti Darıca heyeti daha sonra Ak Parti Kocaeli milletvekillerine bir ziyaret gerçekleştirdi. Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe yöneticileri, belediye Meclis üyeleri ve mahalle başkanları dün Ankara’daki Ak Parti Grup Toplantısı'na katıldı. Önce Başbakan Binali Yıldırım'ı dinleyen Darıca Ak Parti, ardından bölge milletvekilleriyle buluştu. Darıca Grubunu Ak Parti Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri ağırladı.
 
BIYIK: BAKANIMIZ DARICA'YI ÇOK SEVİYOR
AK Parti Meclis Grup Toplantısında Başbakan Binali Yıldırım'ı dinleyen Darıca heyetinin sonraki adresi Milli Savunma Bakanlığıydı. Bakan Fikri Işık, Kocaeli Milletvekilleri ile AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve partilileri öğle yemeğinde ağırladı. Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen yemekte Bakan Işık, hemşehrileriyle bol bol sohbet etti. Ankara izlenimlerini gazetemize aktaran Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ''Bakanımız Fikri Işık'ın Darıca'ya ayrı bir ilgi göstermesi, hepimizi çok mutlu etti. Kendisinden Darıca'daki projeler hakkında bilgi aldık. Ayrıca Darıca'ya yapılması düşünülen projeleri kendisine ilettik. Bizleri ağırladıkları için tüm milletvekillerimize ve bakanımıza teşekkür ediyorum'' dedi.