Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da gazetecilere özel medya evi!

16 Ocak Basın Onur Günü etkinlikleri kapsamında önemli işlere imza atan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Darıca’da Medya Evini hizmete açtı.

Darıca'da gazetecilere özel medya evi!
18 Ocak 2016 - 13:09
Daha önce Çocuk Parkında İzmitli gazeteciler için İzmit Belediyesinin katkıları ile açılan medya evi günün büyük çoğunluğunu sokaklarda haber peşinde koşan gazetecilerin haberlerini yazarak çalıştıkları kurumlara aktarmaları için önemli bir misyon üstelenmişti.
KOGACE, Türkiye’nin 70 farklı ilinden 16 Ocak Basın Onur Günü etkinliklerine gelen 100’ün üzerinde Gazetecilerle birlikte bugün Darıca Belediyesi tarafından düzelenen Medya Evi’nin açılışında bir araya geldiler. 5 yıl süre ile Gazetecilere tahsis edilen Medya evi için Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ile Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak açılış öncesi bir protokol imzaladı. Açılışta konuşan Darıca Belediye Başkanı Karabacak, Sokaklarda gören göz olan Gazetecilerin önemli bir görev üstlendiğini, yaptıkları haberlerle kendilerine zaman zaman ışık olduklarını belirterek ‘Bugün açılışını yaptığımız Medya Evi gazeteci dostlarımıza hayırlı olsun.’ dedi. Açılış konuşmalarının ardıdan gazeteciler kurdeleyi birlikte kesti.
Hizmete açılan Medya Evi’nde Gazetecilerin haber yazmaları için bilgisayarlarla donatılırken, Gazetecilerin dinlenmeleri için bir salonda hazırlandı.