Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Final'de Cumhuriyet coşkusu

95.Yılında Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş coşkusu ve gururu Darıca Final Eğitim Kurumları’nda da hazırlanan programla hissedilir dereceye ulaştı.

Darıca Final'de Cumhuriyet coşkusu
29 Ekim 2018 - 18:24

Darıca Final Eğitim Kurumları’nda velilerin yoğun katılımı ile kutlanan program
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Halil Ayaz ve Çiğdem Dilek yönetiminde  öğrencilerin muhteşem sunum ve gösteri ile devam etti.
Günün anlam ve önemini içeren konuşmaları öğrenciler adına Kaan Durukan ve Tarih öğretmeni Menşure Uğuztemur yaptı.
Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan çok sesli koro sahne almasının ardından,Dünya Liderlerinin ATATÜRK ile ilgili görüşleri lise öğrencileri tarafından İngilizce ve Türkçe olarak sunuldu.
Ortaokul öğrencilerinden oluşan Cumhuriyet Korosu birbirinden güzel eserleri seslendirdi.
Şiir okunuşları ile devam eden programda ŞAHLANIŞ ORATORYOSU büyük coşku yarattı. Ortaokul öğrencilerinin 29 EKİM ORATORYOSU duygusal anlar yaşattı.
Okul öğrencileri arasında düzenlenen ; Atletizm, Satranç, Şiir, Kompozisyon, Resim dallarında dereceye giren öğrencilerin adlarına dikilen TEMA VAKFI fidan belgeleri okul idarecilerimiz tarafından takdim edildi.

Programa, Okul Aile Birliği başkanları,veliler,yönetim kurulu üyesi İsmail Ramazanoğlu,Okul müdürleri Şevket Ababay, Murat Zengin,Ceyda Ramazanoğlu, Koray Karagün ile tüm öğretmenler katıldı.
Okul yönetimi törenin ardından Tòren komitesinde görev yapan Yakup Aksoy, Hatice Erice, Behice Dalmış,Tolga Gökçe, İlker Vergül , Uğur Akgün,Yusuf Çelenk,Nihal Yalçın Sarıkaya ve tüm personele téşekkür etti
Program Genel Müdür Murat Kaya'nın teşekkür konuşması bitiminde hep birlikte 10.YIL MARŞI'nın okunması ile son buldu.