Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Işık; "Darıcalılar her şeyin farkında"

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, seçim çalışmaları için Darıca’ya geldi ve gün boyu çeşitli temaslarda bulundu.

Işık; "Darıcalılar her şeyin farkında"
12 Mart 2019 - 09:26
Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Işık, Osmangazi Mahallesi’nde Karadenizliler Derneği’nin açılışına katıldı. Heyet daha sonra Samsunlular Derneği ve Erzurum İspirliler Derneği’ne de konuk oldu. Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Çamlık Parkı’nda mahalle sakinleriyle çay sohbetinde de bir araya gelen Işık, yerel seçimler ve ittifak süreçleriyle ilgili konuştu. MHP’yle birlikte Cumhur İttifakını kurduklarını ve karşı tarafta da bir ittifak olduğunu ifade eden Işık, “HDP, Darıca’da neden aday çıkarmadı? Çünkü Darıca’da CHP’ye destek veriyor. Güzel bir söz var. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Biz AK Parti olarak MHP’yle arkadaşlık ediyoruz. Birlikte yol yürüyoruz. CHP, kimlerle arkadaşlık yapıyor. HDP’yle arkadaşlığını açıklayamıyor. Gizli ilişki kuruyor. Çünkü halktan çekiniyorlar. Milleti kandırıyorlar, aldatıyorlar. Ama Darıcalılar her şeyin farkında. Olan biteni görüyor” dedi.
EN UYGUN ADAY MUZAFFER BIYIK
Darıca için en uygun adayın Muzaffer Bıyık olduğunu da vurgulayan Fikri Işık, “Darıca Belediye Başkan Adayımız Muzaffer Bıyık, Darıca için en uygun adaydır. Şehri tanıma gibi bir problemi yok. İnsanları tanıma gibi bir durumu yok. 9 yıl ilçe başkanlığımızı yaptı. Darıca’yı karış karış biliyor. Bu şehrin sorunlarını yakından biliyor. Biz Muzaffer Bıyık’a güveniyoruz. Birlikte yol yürüdük. Dürüstlüğüne, ahlakına, çalışkanlığına güveniyoruz. Sizin içinizden çıkan biri olduğu için sizden kopmayacağını da biliyoruz. Bizi de sizi de mahcup etmeyecek” dedi.