Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karaman, eğitim için Darıca'da inceleme yaptı

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca’da İkili Eğitim yapan okulların Tekli eğitime geçişi için atılacak adımları yakından takip ediyor. Bu konuda ilçede toplantılar gerçekleştiren Kaymakam Karaman, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Darıca’nın eğitimini masaya yatırdı.

Karaman, eğitim için Darıca'da inceleme yaptı
22 Kasım 2017 - 08:09
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, ilçelerde ikili eğitim yapan okullar hakkında İlçe Müdürlerinden brifing alındı. Daha sonra ikili eğitim yapan okullar ziyaret edilerek okulların sorunları ve ihtiyaçları yerinde incelendi. Okul idarecileri ile de bir araya gelen Kaymakam Karaman, öğrencilerle de buluşmayı ihmal etmedi. Kaymakam Ömer Karaman’ı bu incelemelerde Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz yalnız bırakmadı. 
 
OKULLARI GEZDİ
Konu hakkında açıklama yapan Kaymakam Karaman; “Öncelikle yapılan okul yatırımlarını sorunu çözmeye yönelik olarak planlıyoruz. Okul alım bölgeleri üzerinde yapılan hassas çalışmalarla ve bu sene tamamlanacak okul yatırımları ile birlikte, önümüzdeki Eğitim-Öğretim döneminde İkili Eğitim yapan okullarımızda ciddi bir azalma olacak. Darıcalı Evlatlarımıza daha verimli bir Eğitim ortamı hazırlamak hepimizin boynunun borcudur. Bu konuda emeği geçen tüm devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum” dedi.