Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tahsin Tarhan ve CHP heyeti Diyarbakır'da

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, parti genel merkezinin görevlendirmesi üzerine bir heyetle Diyarbakır’a gitti. Tahsin Tarhan, parti çalışması nedeniyle Diyarbakır’a gitti.

Tahsin Tarhan ve CHP heyeti Diyarbakır'da
30 Kasım 2016 - 09:21
CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba başkanlığında gerçekleşen programa Tarhan’ın yanı sıra Ankara milletvekilleri Necati Yılmaz, Murat Emir, İstanbul milletvekilleri Selina Doğan, Oğuz Kaan Salıcı ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse de katıldı. Ziyaretlere Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ile görüşerek başlayan CHP heyeti, görüş ve önerilerini iletti. 
 
VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜLER 
Geçtiğimiz yıl PKK’nın saldırısı sonucu hayatını kaybeden Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin mezarını ziyaret eden CHP heyeti, daha sonra vatandaşlarla görüşüp sıkıntılarını dinledi. Tarhan izlenimlerini, “Diyarbakır’da çalışmalarımıza Sur sokaklarında devam ettik. Heyetimiz ile birlikte Sur'da yaşanan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımızı, patlamanın yaşandığı sokakta saygıyla andık. Terörün acı gerçeği tekrar gözlerimizin önündeydi. Sur sokaklarında AK Parti hükümetinin hata üzerine hata ekleyip, uyguladığı yanlış politikalar ve terör örgütü arasında yıllarca sıkışıp kalmış mağdur halkın ve esnafın çilesini kendilerinden dinledik.”şeklinde anlattı