Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli protokolünü maratona davet ettiler

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret ederek Uluslararası Darıca Yarı Maratonu’na Vali Güzeloğlu’nu davet ettiler.

Kocaeli protokolünü maratona davet ettiler
07 Ekim 2016 - 09:18
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bu yıl 'Millet Konuşuyor, Türkiye Buluşuyor' sloganıyla yapacakları,  5. Uluslararası Darıca Yarı Maratonu'nun 9 Ekim Pazar günü yapılacağını, aynı gün koşulacak halk koşusuna altı bin kişinin katılımını beklediklerini, Darıca ve bölgenin tanıtımı açısından çok önemli bir organizasyon olduğunu belirterek Vali Güzeloğlu’na davetiye ve forma takdim etti. 
 
KARABACAK: BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ PEKİŞECEK
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yarışmalara dünyaca ünlü rekortmen atletlerin de katılacağını ülkemizin ünlü atletlerinden olan ve  ülkemizi olimpiyatlarda temsil eden sporcularında Darıca’yı tüm dünyaya tanıtacaklarını, maraton ve  kapsamında düzenlenecek halk koşusunun 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında birlik ve beraberliğimizin pekişmesi, terör ve şer odaklarına  karşı dik duruşumuzun sergilenmesi adına önemli bir hedef teşkil ettiğini belirterek spordan siyasete , ekonomiden sanata ve kültüre kadar sosyal hayatın bütün kesimlerinden katılım beklediklerini belirterek Vali Güzeloğlu’nu bu coşkuya ortak olmaya davet etti. 
 
GÜZELOĞLU: TÜM HALKIMIZ BU COŞKUYA KATILMALI
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu düzenlenecek olan Maratonun ve Halk koşusu  ile  ilgili olarak; bu anlamlı organizasyonun Darıca ve Kocaeli’nin tanıtımında faydalı olacağına inandığını, tüm halkımızın bu coşkuya katılması gerektiğini belirterek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.