Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

19 Mayıs madalyaları dağıtıldı

Darıca Belediyesi,Darıca İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği 19 Mayıs Gençlik Turnuvasında madalyalar düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

19 Mayıs madalyaları dağıtıldı
18 Mayıs 2016 - 23:41
 Adnan Menderes Kültür Merkezi’ndeki madalya törenine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman  , Darıca Garnizon Komutanı Bnb.Erhan Yeşil,Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan,Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz,Darıca Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu,İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç, birim müdürleri, meclis üyeleri , muhtarlar ve öğrenciler katıldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda kısa bir selamlama konuşması yapan İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu ,turnuvanın düzenlenmesinde büyük katkıları olanlara teşekkür ederek, turnuvanın amacına ulaştığını ifade edip madalya kazanan takım ve sporcuları tebrik etti.Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ‘da selamlama konuşmasında turnuvaya katılan bütün sporcuları tebrik ederek, “ilçe gençleri adına güzel bir turnuvayı geride bıraktık ,geleceğimiz  olan siz değerli gençleri ruhen ve bedenen geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için çalışıyoruz.Devletimiz gençlere en iyi imkanları sunmak için seferber olmuş durumda.Turnuvada emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”diyerek konuşmasını tamamladı.

 

GENÇLERİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise konuşmasında bu tür organizasyonlar sayesinde gençlerin zararlı laışkanlıklardan kurtarılarak spora teşvik edildiğini ifade ederek, hedeflerinin ruhen ve bedenen sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamak olduğunu söyledi. Darıca Belediyesi olarak spora ve gençlere her türlü katkıyı sunma gayreti içinde olduklarını ifade eden Başkan Karabacak, “Çok şükür çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz.Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü artık uluslararası arenada ülkemizi temsil ederek başarılara imza atıyor, DASYİS Projemiz ile geleceğin sporcularını yetiştiriyoruz.Yaz ve Kış Spor Okulları ile yine gençlerimizi spora teşvik ediyoruz. Turnuvaya katılan bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Organizasyonda büyük emekleri olan değerli hocalarımıza da teşekkür ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamlarken ,turnuvada ödül kazanan sporculara ve takımlara ödüllerini protokol üyeleri takdim etti.