Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Baba ve oğlu elektrik akımına kapıldı

ÖZEL HABER - Darıca’da ipe bağladıkları demir boruları yerden çatı katı arasına çekmek isteyen baba ve oğlu elektrik akımına kapıldı.

Baba ve oğlu elektrik akımına kapıldı
04 Kasım 2019 - 10:11

Darıca Kazım Karabekir Mahallesi, Çınar Caddesi üzerindeki 3 katlı bir binanın alt katında kiracı olarak oturan Ayhan Usta (42), binada tadilat yapmakta olan ev sahibine yardım etmek için dün oğlu Baki Can Usta (16) ile birlikte çatı katı arasına çıktı.

Bu sırada tadilatta kullanılmak için çatı katı arasının penceresinden yerden iple yukarıya çektikleri demir boruların bir ucundan tutan Baba Ayhan usta ve oğlu Baki Can Usta, demir boruların diğer ucunu bina önünden geçen tellerle temas ettirince elektrik akımına kapıldılar.

Kazanın yaşandığı gün aynı zamanda doğum günü de olduğu öğrenilen Baki Can Usta’nın elektrik çarpması sonucu elbiseleri tutuşurken, yaralı haldeki baba ve oğlu  112 Acil Servis Ekipleri tarafından çatı katı arasından indirilerek Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı, burada yapılan ilk tedavilerinin ardından Baba Ayhan Usta’nın Yalova Devlet Hastanesi’ne, oğlu Baki Can Usta’nın ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiler.

Polis bina etrafında güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili soruşturma başlattı.