Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyük başkan Darıca'ya gelmeye başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Bayramoğlu sahilinde düzenlenen toplantıda ilçede yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyük başkan Darıca'ya gelmeye başladı
27 Ekim 2012 - 15:01
Başkan Karaosmanoğlu, alt yapı ve üst yapıda yapılan çalışmaların yanı sıra Bayramoğlu sahillerinde açılacak halk plajlarıyla ilgili bilgi verdi.

BAYRAMOĞLU SAKİNLERİYLE BULUŞTU
Başkan Karaosmanoğlu, Bayramoğlu’ndaki bir sitede düzenlenen toplantıda Darıcalılarla sohbet etme ve çalışmaları anlatma imkanı buldu. Toplantıda Başkan Karaosmanoğlu’na Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yalçın Özön, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan ile yetkililer eşlik etti.
 
TEKRAR DENİZE GİRECEĞİZ
Bayramoğlu bölgesinde yaşayanların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda ilk olarak söz alan Darıca Belediye Başkanı Karabacak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bölgeye yaptığı en önemli yatırımın arıtma tesisi olduğuna dikkat çekti. Başkan Karaosmanoğlu’na Darıca ilçesine gösterdiği yakın ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür eden Karabacak, ‘’Başkanımız Karaosmanoğlu ile sahillerimizde incelemeler yaptık. Bayramoğlu sahillerinde Büyükşehir’in yapacağı düzenlemelerle halk plajları kurulacak. İSU’nun kolektör hattı çalışması da devam ediyor. Bu çalışmaların ardından Darıca Bayramoğlu’nda eskiden olduğu denize girebileceğiz’’ açıklamasını yaptı.
 
DARICA’YA HİZMET EDİYORUZ
Daha sonra söz alan Başkan Karaosmanoğlu da, Darıca Bayramoğlu sakinleriyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kocaeli’nin bir sanayi kenti olduğunu, hızla gelişen sanayinin beraberinde göçü ve çarpık kentleşmeyi getirdiğini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Ancak böyle geldi, böyle gitmez. Kocaeli’nin tümü, köylerde dahil Büyükşehir sınırlarına alınınca, bu kentimiz için yerel hizmetlerin yapılması anlamında milat oldu. 2004’te ilk olarak dersimize çok iyi çalıştık. Önce planlama ve altyapı dedik. Dertlere çare bulmalıydık. Darıca’ya da alt yapısı ve üst yapısı önemli hizmetler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Eksikleri öncelik sırasına göre tek tek ortadan kaldırıyoruz’’ ifadesini kullandı.
 
KADINLAR PLAJI İSTEDİLER
Başkan Karaosmanoğlu’nu sıcak ve samimi bir atmosferde misafir eden Darıca Bayramoğlu sakinleri de, ilçeye yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Bölge sakinleri, çevrelerinde gördükleri ihtiyaç, talep ve önerilerini de Başkan Karaosmanoğlu’na iletti. Darıca Bayramoğlu bölgesinde yaşayan bayanlar, sahilde kadınlar plajı açılmasını istediklerini de dile getirdi.