Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükşehir dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Çin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyada büyük paniğe neden olan koronavirüsden (Covid-19) dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sokak, cadde ve kalabalığın yoğun olduğu bölgelerde dezenfekte işlemlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Büyükşehir dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor
21 Mart 2020 - 12:38
Bu kapsamda Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı 50 kişilik ekip, 11 araçla kamu, kurum ve kuruluş binaları ile bahçelerini ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanları dezenfekte etti. Dezenfeksiyon işlemi sürekli olarak ekiplerce devam ettiriliyor.
 
GECE GÜNDÜZ DEZENFEKSİYON ÇALIŞMASI VAR
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların huzur duyacağı bir ortam ve koronavirüs oluşumunu engellemek için dezenfeksiyon çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Bu kapsamda 19 Mart Perşembe günü toplamda 83 lokasyonu dezenfekte eden Büyükşehir ekipleri, 20 Mart Cuma günü de 89 lokasyona dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca 50 Eczane ve sahilde kısmında bulunan 41 parkı da dezenfekte etti. Lokasyonların tek seferlik dezenfekte edilmediğini belirten Büyükşehir ekipleri, uygulamanın periyodik şekilde tekrarlanacağını belirtti.