Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Osmangazi Marmara'yı böyle bitirdiler

Hafta sonu MAP Şener maçını 10-0 kaybeden Darıca Marmaraspor’da, Kocaelispor maçı sonrası yaşanan olaylar ve sonrasında gelen cezalara isyan sürüyor. Bu maçtan sonra 9 oyuncusu ve teknik patronu disiplin kuruluna sevk edilen Darıca Marmara, 15 yaşında ki çocuklarla oynadığı 1. Küme maçında kalesinde tam 10 gol gördü.

Osmangazi Marmara'yı böyle bitirdiler
13 Aralık 2012 - 07:57
 Darıca Marmaraspor’un Kocaelispor ile oynadığı maçta, rakip takım malzemecisinin çıkardığı olaylar sonunda saha içinde arbade yaşanmış, bu sırada soyunma odasının yolunu tutan hakem ve gözlemciler daha sonra yazdıkları raporla Darıca Marmara’nın adete ipini çektiler. Temsilcimiz de tam 9 oyuncu olaylara karıştıkları gerekçesi ile haklarında rapor tutulup, disipline sevk edildiler. Yaşanan olaylarda iki takım oyuncuları bir birine girmesine rağmen Kocaelispor ne olaylara sebep olduğu için kulüp olarak, ne de olaylara karışan oyuncular olarak ceza almadan bu durumdan kurtulmuştu.
 
Futbolcuları ceza alan Darıca Marmara, sahaya sürecek oyuncu bulmakta zorlanırken, son oynadıkları MAP Şenerspor maçında sahadan 10-0 gibi tarihi bir farkla yenik ayrıldı. Temsilcimiz sahaya yaşları 14-15 olan miniklerle çıkarken, bu duruma sebep olanları suçladılar. Darıca Marmaraspor Kulüp Başkanı Mehmet Çetinkaya uğradıkları haksızlığa rağmen gençlere hizmeti ve ligdeki mücadelelerini sürdürmeye devam ediyor. Çetinkaya aynı zamanda KASKF Yönetim Kurulu Üyesi olmasına rağmen, takımının haksızlığa uğramasını sineye çekerek, olayları yaşanmamış sayıyor.