Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

REFAH' ın Darıca kongresi 17 Mart'da

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatı çalışmalarını son süratte yürütüyor. Bütün siyasi partilerin yerel seçimlere adapte olduğu bu günlerde, Yeniden Refah Partisi, ilk seçimde iktidar sloganı hedef belirleyerek bu yöndeki çalışmalarını büyük bir süratle sürdürüyor.

REFAH' ın Darıca kongresi 17 Mart'da
09 Mart 2019 - 23:56

Kocaeli’deki teşkilatlanmasını tamamlamak için Ankara-Kocaeli arasında mekik dokuyan Yeniden Refah Partisi il başkanı Mehmet Aras, rağbet görmesi nedeniyle, partinin il yönetimi toplantılarını yapmak için salon bulmakta büyük güçlük çektiklerini ifade ederek, “partiye talep patlaması olduğunu, insanların parti binalarına akın akın geldiğini, sosyal medya platformları üzerinden kendilerine ulaşan taleplere cevap vermek için, dört kişinin sürekli vazife başında olduğunu” söyledi.

İlçe başkanlıklarının üye kayıt taleplerini karşılamakta güçlük çektiklerini belirten Aras, “Ben Kocaeli siyasetinin abisiyim, buradan herkese ilan ediyorum ki; Refah Partisi iktidara koşuyor, birileri ruh çağırma seansı yapan düzenbazlar gibi, 94 ruhunu çağırmakla boşa vakit harcamasınlar. 94 ruhu da, Milli Görüş ruhu da, millete hizmet aşkı da bizdedir,“ şeklinde konuştu.

Daha sonra ilçe başkanlarından, ilçelerde yapılacak kongreler ile alakalı bilgi alan Mehmet Aras, “kongreler şenlik havasında yapılacak, milletin bütün kesimlerini ve renklerini ilçe kongrelerimizde görmek istiyorum,” şeklinde talimat verdi.

Kocaeli’deki 10 ilçenin kongrelerinin yapılması için yasal prosedürler tamamlandığı da hatırlatılırken, yapılan istişareler sonrası 10 ilçede yapılacak olan kongrelerin tarihleri belirlendi.

Buna göre;

16 Mart günü: Kartepe, Başiskele ve Derince 

17 Mart günü: İzmit, Körfez, Gölcük, Karamürsel, Çayırova, Darıca ve Gebze ilçelerin de kongreler yapılacak.                                                            

İlçelerden raporlarını alan Aras konuşmasının devamında ise şunları söyledi;

 “7 Nisan günü KOCAELİ ilinde, il kongremizi yapacağız. Yerel seçimler bittikten tam bir hafta sonra yapacağımız kongrede herkes görecek ki, mevcut siyasi düzlemdeki partilerin hepsi direksiyon hakimiyetini kaybetmiş, kimi şarampole yuvarlanmış, kimi yakıtı tüketmiş gidecek mecali kalmamış, kimisi arabasını satıp kurtulmanın derdini arar olmuş. İşte bu ortamda ülkenin tek umudunun Yeniden Refah Partisi olduğu herkes tarafından çok daha açık bir şekilde görülmüş olacaktır.”