Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP Darıca farkını gösterdi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Çarşamba günü ilçemize gelecek olmasıyla beraber, MHP Darıca ve Kocaeli Teşkilatlarında hareketli saatler yaşanıyor.

MHP Darıca farkını gösterdi!
10 Mart 2013 - 16:43
 Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü ve Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri ile beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, birkaç gündür hem parti binasında hem STK’lara giderek Devlet Bahçeli’nin de katılacağı “Darıca Belediye Başkan adayı Arif Gülen’in” adaylığını açıklama programına davet ediyor.
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü ve Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri, “Seçim startını ‘Düzen Değişecek, Darıca Gelişecek’ sloganı ile bugün itibari ile vermiş bulunmaktayız” dedi.Gazetemize özel açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, yerel seçimlerin 2014 yılı Mart ayı içerisinde yapılacağını hatırlatarak,  “Ben yaptım oldu, yönetim anlayışının bitmesi, halkımızın yeniden refaha kavuşması için Darıca’nın başkan adayını ilk olarak biz belirliyoruz. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de bizzat katılacağı programa tüm Darıcalıları davet ediyoruz” diye konuştu.
Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri ise yaptığı açıklamada, “İlçe teşkilatı olarak bu kadar yoğun bir ilgiyi ilk kez yaşıyoruz. Teşkilatımız, Başkan Adayımız Arif Gülen ve ekibi olarak gidilmedik girilmedik sokak, mahalle, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Biliyoruz ki, Darıcalı hemşehrilerimiz bizimle kucaklaşacağı günü sabırsızlıkla beklemektedir” şeklinde konuştu.
 
DARICA FARKINI GÖSTERDİ
Azeri açıklamasının devamında, “MHP Darıca İlçe Teşkilatı farkını gösterdi. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de katılacağı program çok renkli geçecek. Sayın Bahçeli, ilk defa ilçemize gelecek. Biz bunun heyecanını yaşamakla beraber çok gururluyuz. Çünkü Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi buraya getirip, Darıcalılarla buluşturmak gerçekten ilçe teşkilatımızın farkını ortaya koyuyor” dedi