Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Helal olsun size çocuklar!

Darıca Mustafa Kemal İlkokulu öğrencileri ` Fazla Kalemi Olan Var Mı? Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Van ve Şanlıurfa`daki öğrencilere kırtasiye malzemesi, kitap ve okul araç gereçleri gönderdiler.

Helal olsun size çocuklar!
07 Kasım 2016 - 18:09
Darıca Mustafa Kemal İlkokulu`nda öğrencilerin paylaşma ve yardımlaşma  bilincini kazanmaları için ` Fazla Kalemi Olan Var Mı?` Sosyal Sorumluluk  projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında velilerin, öğrencilerin ve öğretmenlerin desteğiyle kırtasiye malzemesi, kitap ve okul araç gereçleri alındı. Yaklaşık 6 koli dolusu kırtasiye malzemesi, kitap ve okul araç gereçleri Van ve Şanlıurfa`da bulunan okullara gönderildi. Kolilerin içerisine öğrencilerin yazdığı, mektuplar konuldu.
 
YARDIMLAŞMA VE PAYLAŞMANIN ÖNEMİ
Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Suat Yapıcı kampanyayla ilgili olarak şunları söyledi:`Okulumuz öğrenci, veli ve öğretmenleriyle birlikte `` Fazla Kalemi Olan Var Mı?` ` Sosyal Sorumluluk projesiyle  yurdumuzun çeşitli illerindeki kardeşlerimize kırtasiye malzemesi, kitap ve okul araç gereçleri gönderdik. Öğrencilerimiz ülkemizin çeşitli yörelerindeki öğrenci  kardeşlerini düşünerek etkinliğe destek verdiler. Bu etkinlikle öğrencilerimiz yardımlaşma ve paylaşmanın önemini bir kez daha kavrama fırsatı buldular. Toplanan yardımlar  Van  ve Şanlıurfa`daki iki okula gönderildi.` dedi.