Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Olcay Ulus başvurusunu yaptı

Geçtiğimiz yıllarda Darıca Belediyesi meclis üyeliği ve başkan yardımcılı görevinde bulunan inşaat Mühendisi Olcay Ulus Yerel seçimlerde Darıca’dan belediye başkan aday adaylığı için resmi başvuruda bulundu.

Olcay Ulus başvurusunu yaptı
13 Kasım 2018 - 14:13

Ak Parti İlçe Teşkilatı  Başkan Vekili Ufuk Acay tarafından müracaatı alınan Olcay ulus yaptığı konuşmasında şunları söyledi;

 

‘’Kıymetli Dostlarım, kıymetli hemşehrilerim, saygıdeğer büyüklerim,

 

Yaklaşık 32 yıldır Darıca’da ikamet eden ve bu bölgede İnşaat Mühendisi olarak mesleki faaliyet gösteren, siyasi hayatına ilk adımı 2003 yılında Adalet ve Kalkınma Partisinde teşkilat yöneticiliği göreviyle başlayan sonrasında meclis üyeliği ve belediye başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan bir kardeşiniz olarak sizlerden aldığım güç, destek ve teveccühle birlikte siyasi büyüklerimle de yapmış olduğum istişareler sonucunda  31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Darıca Belediye Başkanı Aday Adayı oldum.

 

İnanıyorum ki bu yerel yönetim seçimlerinde de birbirinden kıymetli birbirinden değerli aday adayı dava arkadaşlarımızla birlikte Darıca’mıza  hizmet etmek adına, milli davamıza ortak olmak ve  liderimiz önderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘a destek olmak adına yerel yönetim yöneticiliği görevlerine talip olan bu güzel insanlarla kol kola omuz omuza bu kutlu yürüyüşte hayırlısıyla güzel bir süreç yaşayacağız. Bölgemize hizmet etme yolunda aday adayı olan tüm dava arkadaşlarımı dostlarımı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Rabbim öncelikle hepimiz için hayırlı olanı nasip eylesin. Bizlerin yar ve yardımcısı olsun diyorum.

 

“Halka hizmet Hakk’a hizmettir.” şiarıyla yola çıktığımız bu kutlu yolda; herkese eşit olmak, adaletli olmak ,çok çalışmak , kaynakları yerinde ve verimli kullanmak , emanete sahip çıkmak en önemli hizmet felsefemiz ve hedefimiz olacaktır.Tüm enerjimi ,siyasi ve mesleki tecrübemi de  bu yönde kullanarak Darıcamızı hakettiği ve layık olduğu hizmet seviyesine çıkarmak adına tüm gayretimle çalışacağıma inancım tamdır.

 

Bu kutlu ve meşakatli yürüyüşte bizlerin yanında bulunan, bizlere inanan, sevgi ve desteklerini hiçbir zaman bizlerden esirgemeyen  dava arkadaşlarıma kıymetli dostlarıma saygıdeğer büyüklerime şükranlarımı sunuyorum. Lütfen bundan önce olduğu gibi bundan sonrada dualarınızı ve desteklerinizi bizlerden esirgemeyiniz. Rabbim bu kutlu davadan alnımızın akıyla çıkmayı bizlere nasip etsin inşallah.’’