Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da Ramazan heyecanı sürüyor

Hemen her akşam ilçenin farklı bir mahallesinde iftar sofralarının kuruluduğu Darıca’da ramazan ayı renkli görüntülere sahne oluyor.

Darıca'da Ramazan heyecanı sürüyor
01 Temmuz 2015 - 10:17
Mahalle iftarları Nenehatun Mahallesi’nde devam ederken, programlara yoğun ilgi gösteren mahalle halkı hep birlikte iftarını açıp , Ramazan ayının güzelliklerini yaşıyor.Her akşam farklı bir mahallede iftarını vatandaşlarla açan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak , Nenehatun Mahallesi’nde de iftar öncesi vatandaşlara yemek dağıtıp masaları dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti.
 İftar öncesi Darıca Belediyesi Bilgi Evi öğrencileri mini konser ve semazen gösterileriyle mahalle halkının beğenisini kazanırken yenilen yemeğin ardından topluca dualar edildi.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yaptığı kısa selamlama konuşmasında, davetlerine icabet eden herkese teşekkür ederken “ Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın,ibadetlerimizi kabul etsin.” diyerek konuşmasını tamamladı.Başkan Karabacak teravih namazının ardından da vatandaşlara İkram Çeşmesi’nden Osmanlı Şerbeti ikram ederek, cami cemaatiyle sohbet etti.