Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Meclis Üyesi Şen'den, görevli memurlara yemek ikramı

Darıca Belediyesi CHP Meclis üyesi Ayhan Şen, Kaymakamlık ve Darıca Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan personele yemek ikramında bulundu.

Meclis Üyesi Şen'den, görevli memurlara yemek ikramı
18 Nisan 2020 - 14:43

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle görevleri başında bulunan Darıca Kaymakamlığı’nda çalışan personelle, Darıca Emniyet Müdürlüğü’nde görevli memurlara bugün yemek ikramında bulunan Darıca belediyesi CHP Meclis Üyesi Ayhan Şen, daha önce de Farabi eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanlarına simit dağıtmış ve ardından da mahalle mahalle gezerek vatandaşlara ekmek ulaştırmıştı.

Ayhan Şen, açıklamasında  böyle bir günde hiç kimsenin, yardımlara hiç bir şekilde siyasi anlam yüklememesi gerektiğinin altını çizerek, yardımların CHP olarak değil, insani ve vicdani olarak kabül edilmesi gerektini söyledi. Ayhan Şen, ‘’ Ben siyasete atılmadan önce de bu tür yardımlarda bulunuyordum, bu bizim kültürümüzde var, Bir toplumda ne kadar çok yardımlaşma ve dayanışma varsa o kadar çok huzur, barış ve kardeşlik hakim olur. Bu duyguları kaybeden ve sadece kendini düşünen bir kişi, insanlıktan nasibini almamıştır.

İşte bu nedenle komşu hakkı ve paylaşmaya büyük önem veren Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.), Müslümanları kardeş olarak tarif ederken, birbirinin derdiyle dertlenmeyeni de hakiki mümin saymamıştır. Bu hadis bizlere hangi dinden, hangi ırktan olursa olsun komşumuza yardım etmenin bir insanlık görevi olduğunu anlatıyor. ‘’dedi.

Diğer yandan, Koronavirüs nedeniyle virüsün bulaşmaması için evde kalınmasının mecburiyet olduğunu yineleyen Ayhan Şen, ‘’Bizim için sağlıklarını tehlikeye atan görevli memur arkadaşlara elbette ki, devletimiz ihtiyaçları doğrultusunda gereken her şeyi yapıyor, ancak, bizlerde onların yanlarında olduğunu bilmelerini istediğimiz için, bir günlüğüne de olsa aşımızı paylaşmak istedik’’ dedi.

Bugün kü, yemek dağıtımında Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak’da Ayhan Şen’i yalnız bırakmadı.