Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cumartesi maçlarında 7 puan topladık

Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği 11. haftada deplasmanda konuk olacağı Orhangazispor maçıyla bu sezonki 5’inci Cumartesi mesaisine çıkacak.

Cumartesi maçlarında 7 puan topladık
09 Kasım 2016 - 12:06
Geriye dönüp bakıldığında şuana kadar Cumartesi günü oynanan maçlarda sarı-yeşilli takımın, Pazar günkü maçlara göre daha fazla puan topladığı görülüyor.
Darıca Gençlerbirliği bu sezon 3. Lig’de şuana kadar oynadığı 10 maçın 4’ünü Cumartesi günü oynadı. Cumartesi maçlarında Darıca Gençlerbirliği 7 puan topladı. 4 maçın 3’ü Eylül ayına denk gelirken, sarı-yeşilli takım bu süreçte 2 galibiyet, 1 yenilgi aldı. Sarı-Yeşilli takım ilk Cumartesi mesaisine kendi sahasında çıktı. Maltepespor’a karşı verilen sınav, Darıca Gençlerbirliği’nin 3-0 üstünlüğüyle sona erdi. Bu maçın ardından 10 Eylül’de Ankara Adliye yine bir Cumartesi maçı oynayan Darıca takımı karşılaşmadan 2-0’lık skorla galip ayrıldı. Peş peşe 2 Cumartesi maçından sonra 17 Eylül’de Bergama’yı yine bir Cumartesi günü konuk eden sarı-yeşilliler İzmir ekibine 1-0 mağlup oldu. Darıca G.B. son Cumartesi maçını 22 Ekim’de Sakarya ile oynadı. Tatangalar’ın konuğu olan sarı-yeşilliler, buz gibi golünün sayılmadığı maçta rakibi ile golsüz berabere kaldı ve mücadeleci futboluyla bu güzel günlerin haberini verdi. Cumartesi günü oynanan maçlarda Pazar gününe göre daha iyi oynayan ve daha çok puan toplayan Darıca G.B., Orhangazi maçıyla bu sezonki 5’inci Cumartesi mesaisine çıkacak.