Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Osmangazi büyük tehlike altında!

BOTAŞ emeklisi A. Yücel Bağcı, Darıca’nın Osmangazi Mahallesi’nde döşenen doğalgaz borularının insanların can ve mal güvenliğini tehlikeye soktuğunu belirterek, ilgili makamlara suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Osmangazi büyük tehlike altında!
31 Ağustos 2015 - 09:59

BOTAŞ emeklisi A. Yücel Bağcı,  Darıca Osmangazi Mahallesi’nde doğalgaz hattının yanlış döşenmesi nedeniyle büyük bir tehlike altında olduğunu açıkladı.Bağcı açıklamasında, “PALGAZ 2012 Yılında Darıca Osmangazi Mahallesine döşemiş olduğu doğalgaz borusunun UGETAM tarafından yapılan testten geçmemesine rağmen gaz vererek halkın can ve mal varlığını tehlikeye atmıştır. Testten geçmeyen ve döşenerek gazlanan boruyu her sene değiştireceğini söylemesine rağmen değiştirmemektedir. Testten geçmeyen doğalgaz borusunun döşendiği 2012 yılında PALGAZ IN saha teknisyeni olarak çalışmaktaydım. 2013 ve 2014 yılının mart ayında ayrıldığım güne kadar bu borunun değişeceğini söylemelerine rağmen bu ayıplı boruyu değiştirmediler.  PALGAZ dan ayrıldığım 2014 yılı mart ayından bugüne kadar bu konunun takipçisi oldum. Fakat PALGAZ ın bu boruyu değiştirmeyeceğini anladım. “dedi. 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

BOTAŞ'tan Emekli biri olarak yıllarca doğalgaz hatlarında, bakım onarında görev yapmış ve bu borunun ileride doğurabileceği zararları, can ve mal kayıpları doğurabileceğini bildiğini ifade eden A. Yücel Bağcı , “Gebze Cumhuriyet Savcılığına, Darıca Kaymakamlığına, Darıca Belediyesine, Osmangazi Mahallesi Muhtarlığına Suç duyurusunda bulundum. Bu konunun siz basın mensuplarının da bilgisi olmasını istedim. En azından siz değerli basın mensupları da bu konunun takipçisi olacağını biliyorum. Darıca Osmangazi Mahallesinde yaşayan halkımızın doğabilecek can ve mal kaybının önlenmesinde sizin de katkınız olacaktır. Testten geçmeyen bu ayıplı boru ile alakalı PALGAZ Genel Müdürü Tamer Sönmez ve PALGAZ Avukatı Burak Kerkep' in şirket içi yazışmaları ile birlikte suç kamu kurum ve kuruluşlarına suç duyurusunda bulundum. Suç duyurunda bulunduğum kamu kurum ve kuruluşlarına ait dilekçelerim ektedir.
Önümüzdeki günlerde PALGAZ'ın Gebze-Darıca-Çayırova-Dilovası Belediyelerle yapmış olduğu hak edişlerde belediyeleri nasıl zarara uğrattığını belgelerle birlikte tüm kamu kurum ve kuruluşlara suç duyurunda bulunacağım “dedi.