Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ozan Sarıkaya, Ak Parti İl yöneticisi oldu

AK Parti’de ilçe kongreleri sürecinde il yönetiminden boşalan 3 kişinin yerine yedekten 3 yeni isim girdi. Bu isimler arasında Darıca Belediye Başkan aday adayı olan Ozan Sarıkaya da bulunuyor.

Ozan Sarıkaya, Ak Parti İl yöneticisi oldu
21 Eylül 2017 - 10:09
 
Geçtiğimiz aylarda AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ekrem Özenir kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. AK Parti Kartepe İlçe Başkanı olarak seçilen Mustafa Kocaman ve Kartepe ilçe yönetimine giren Serap Karakaş da yeni görevleri nedeniyle il yönetiminden ayrılmıştı. AK Parti il yönetiminde boşalan 3 kişinin yerine gelen Serdar Bayram, Ozan Sarıkaya ve Oğuzhan Keleş, dün akşam Şemsettin Ceyhan başkanlığında yapılan il yönetim kurulu toplantısını ilk kez katıldı. 
 
OZAN SARIKAYA KİMDİR? 1975 Hatay doğumlu. Makine Mühendisi olan Sarıkaya, 2014 yılında AK Parti’den Darıca Belediye Başkan aday adayı oldu. Evli ve 2 çocuk babası. 
 
SERDAR BAYRAM KİMDİR? 1979 Trabzon doğumlu. Gölcük’te özel sektörde uzman olarak çalışıyor. Geçtiğimiz yıllarda 2 dönem Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. Evli ve 2 çocuk babası
 
OĞUZHAN KELEŞ KİMDİR? 1980 Almanya doğumlu. Keleş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi, ATİK kurucu başkanı ve Müteahhitler Birliği yönetim kurulu üyesi olan Keleş, ilk kez asil yönetim kuruluna girdi. Evli ve 2 çocuk babası.