Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karslılardan anlamlı kahvaltı

Darıca Karslılar Derneği Kadın Kolları Yönetimi ve beraberinde Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Arif Gülen Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Aytekin, Darıca’da konuşlanan Özel Yeni Dünya Bakım ve Huzurevi Sakinleri’nin sabah kahvaltılarına ortak oldular. Ziyaret programında Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban ve yönetim kurulu da yer aldı.

Karslılardan anlamlı kahvaltı
21 Ocak 2013 - 10:33
   Bölgenin tek özel Huzurevi ve Bakımevi olma özelliğine sahip olan Yeni Dünya Huzurevi’nde kalan sakinlerle birlikte kahvaltı yapan Darıca Karslılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Arif Gülen, Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Aytekin, Darıca Yaşılar Derneği Başkanı Kudret Sekban, Derneğin Kadın Kolları Başkanı Duygu Gülen ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni, tesisin sahiplerinden İsa Cerrahve Mesul Müdür Tülin Küpeli karşıladı. Ziyaretin ilerleyen saatlerinde Lokman İlkyardım Eğitim Merkezi ve Lokman Hekim Sağlık Vakfı Başkan Yardımcısı Mukadder Doğanay da dahil oldu.
 
KAHVALTI YAPTILAR, TESİSİ GEZDİLER
Sabah kahvaltısında Özel Yenidünya Bakım ve Huzurevi sakinleri ile kahvaltı yapan ziyaret heyeti ardından uzun süren bir sohbet gerçekleştirdiler. Yaşlı sakinlerle yapılan sohbetin ardından tesis sahibi İsa Cerrah, huzurevi hakkında ziyaret heyetine bilgi aktarımında bulunurken aynı zamanda tesisin tüm odalarını gezdirdi. Tesis, sakinlerine huzurevi hizmeti yanında ev de bakım yetersizliği içinde olan özellikle Parkinson ve alzaymır hastaları içinde bakım hizmeti veriyor.
 
   Ziyaret esnasında bir konuşma gerçekleştiren İsa Cerrah; "Bu günümüzün mimarları olan yaşlı büyüklerimiz; dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Onlara göstereceğimiz güler yüz, sevgi, saygı ve ilgi, bizim için verilebilecek tüm armağanlardan çok daha değerlidir. Çünkü  biliyoruz ki, onlar da gençti ve çok iyi biliyoruz ki, gelecekte bizler de onların yaşına ulaşacağız.