Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci oldu

Yayımlanan İl Emniyet Müdürleri kararnamesinin ardından 2 yıl 8 aydır kentimizde görev yapan İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel Polis Başmüfettişliğine atandı. Yarımel'in yerine İl Emniyet Müdürlüğü görevine Batman Emniyet Müdürü olan Necati Denizci getirildi

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci oldu
27 Ekim 2016 - 10:42
Kocaeli İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, polis başmüfettişi olarak görevlendirildi. 10 Ocak 2014 tarihinde yayımlanan kararname ile Kocaeli İl Emniyet Müdürü olarak atanan Yarımel, o tarihten bu yana 2 yıl 8 aydır ilimizde görev yapıyordu. Batman İl Emniyet Müdürü Necati Denizci de Kocaeli İl Emniyet Müdürü olarak göreve getirildi.
 
NECATİ DENİZCİ KİMDİR?
1962 yılında Amasya Suluova’da dünyaya geldi. Önce 1980 yılında Polis Koleji ardından 1984 yılında Polis Akademisinden mezun olmuştur. Sırasıyla Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü, Sinop İl Emniyet Müdürlüğü, Adana İl Emniyet Müdürlüğü, Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulunda Emniyet Müdürü(Öğretim Görevlisi) görevini yaptıktan sonra 2008 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etmiş, daha sonra, Teftiş Kurulu Başkanlığı ve Strateji Daire Başkanlığında Merkez Emniyet Müdürü görevini ifa ederken 13.02.2014 tarihli kararname ile Batman İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır. 26.10.2016 tarihli il emniyet müdürleri kararnamesiyle Kocaeli İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır. 1.Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Necati Denizci evli olup 1 kız 1 erkek çocuk babasıdır.