Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Zamma büyük tepki var!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı UKOME’nin hafta başında toplu ulaşıma zam yapması kamuoyunda tepkilere neden oldu. Mevcut haliyle Türkiye’nin en pahalı ulaşımını gerçekleştiren kentler arasında yer alan ilimizde yapılan son zamla şehir içi Ulaşım 2.30 TL’ye çıkarıldı. Bu durum vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Zamma büyük tepki var!
22 Ağustos 2016 - 09:43
Daha önce iki kez Ulaşıma zam yapma kararı alan ancak gelen tepkiler üzerine geri adım atan Büyükşehir’in bu kez Türkiye’nin en kritik döneminde Ulaşıma zam yapması, Demokrasi kahramanı Türk Milleti’ne ayıp olarak nitelendi. Başbakan Binali Yıldırım bir çok borç ve primin af müjdesini verdiği, indirimlerin yaşandığı bir dönemde zam kararı bu sevince gölge düşürdü. 
 
15 TEMMUZ DİRENİŞİNE GÖLGE DÜŞÜRDÜ 
Başta Muhalefet partileri olmak üzere Kamuoyundan Ulaşım zammına tepkiler geliyor. 15 Temmuz Darbe Girişimini vatandaşların kahramanca direnişiyle püskürttüğümüz bir dönemde 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu direnişe gölge düşürürcesine zam kararı aldı. Muhalefet Partileri vatandaşlara sorulmadan yapılan bu zammın gerekçesini sordular. 15 Temmuz’dan sonra tutulan Demokrasi Nöbetlerine ücretsiz taşımalar yapıldığı hatırlatılarak, Büyükşehir’in bu durumu telafi etmek için mi zam yaptığı merak ediliyor. Kamuoyunun FETÖ ile mücadeleye odaklandığı bir dönemde yapılan zam sonrası Büyükşehir’in geri adım atıp atmayacağı merak ediliyor.