Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İlçe Başkanlarına istifa izni çıktı

AK Parti’de Belediye başkan Aday Adayı olmak isteyen İlçe başkanları için genel merkezden karar çıktı. İlçe başkanlarının sabırsızlıkla beklediği bu kararda aday adayı olmak isteyenlerin 25 Kasım ve 1 Aralık tarihleri arasında ilçe başkanlığı görevlerinden istifa etmeleri isteniyor.

İlçe Başkanlarına istifa izni çıktı
20 Kasım 2018 - 01:06

Geçtiğimiz hafta sonu Ak Partili’ler e- temaüle tabi tutulurken Kocaeli’deki 12 ilçe başkanı ile birlikte milletvekilleri Ankara’da genel merkeze davet edildi. Genel merkezde tek tek komisyon huzuruna çıkan ilçe başkanları, Tahir Akyürek ve Mustafa Köse Başkanlığında tek tek bire bir görüşmeye alındılar. Bu görüşmelere Kocaeli Milletvekillerinin yanı sıra İl başkanı Abdullah eryarsoy’da refakat etti.

 

Başkanlara istifa edip etmeyecekleri soruldu

Toplantıda, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’nde  Aday Adayı olmak isteyen ilçe başkanlarının istifa edip etmeyecekleri de sorulurken, ilçelerin özelliğine göre başkanlara çeşitli soruların yöneltildiği öğrenildi. Tüm bunların yanı sıra seçimlerin kendi ilçelerinde nasıl kazanılacağı veya oyların ne şekilde artırılabileceği konusunda da görüşler alındı.

 

Bıyık ile birlikte 2 ilçe başkanı da istifa etmeyi düşünüyor

Toplantıda 31 Mart Mahalli idareler Seçimleri’nde belediye başkan aday adyı olmak isteyen ilçe başkanlarının 25 Kasım ve 1 Aralık tarihleri arasında  istifa edebilecekleri ve başvurularını yapabilecekleri iletildi.

Bilindiği üzere Kocaeli’de ilçe başkanlığından istifa ederek belediye başkan aday adayı olmak isteyenler arasında Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın yanı sıra İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve Gölcük ilçe Başkanı İdris Alp yer alıyor.