Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Eskihisar Caddesi yeni yüzüne kavuştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri Darıca Eskihisar Caddesi’nde asfaltlama çalışması yaparak, caddeyi yeni bir yüze kavuşturdu

Darıca Eskihisar Caddesi yeni yüzüne kavuştu
20 Kasım 2018 - 10:44
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında cadde ve sokakları yeniliyor. Kimi cadde asfalt yamayla kaplanırken kimi cadde altyapı çalışmalarının sonucunda tamamen yenileniyor. Darıca bölgesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Eskihisar’da yer alan Eskihisar Caddesi’ndeki yolda asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. 
 
7 BİN 700 TON ASFALT
İstasyon Caddesi kesişimi ile Feribot İskelesi Caddesi arasında yer alan Eskihisar Caddesi, Feribot İskelesine ulaşımda önemli bir güzergâh özelliği taşıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri Darıca Eskihisar Caddesi’nde yol düzenleme çalışması yaparak caddeyi asfaltladı. Cadde vatandaşların ulaşımında sorunsuz hale getirildi. 7 bin 700 ton asfalt dökülen caddede, yol kenarlarına 2 bin metre bordür yapılarak yeni bir yüze kavuşturuldu. Çalışma kapsamında caddeye bin 500 metre kare parke taş yapıldı. Asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından emniyet çizgileri çekilen yol, daha kullanışlı hale getirildi.Bölge halkı yapılan yenileme çalışmalarının kendileri açısından büyük önem taşıdığını ifade etti. Eskihisar’da yaşayan vatandaşlar yol çalışmaları ile bölgenin daha modern bir hale getiren Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.