Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tarhan, Darıcalıları dinledi!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın önceki gün programı Darıca’daydı. Farklı etkinliklerde boy gösteren Tarhan önce bir açılışa katıldı, ardından Darıca esnafını turladı ve davet edildiği düğün törenlerine katılım gösterdi.

Tarhan, Darıcalıları dinledi!
10 Ağustos 2015 - 11:57

Tarhan öğlen saatlerinde, Darıca'da Köprübaşı Cağ Kebap'ın açılışına katıldı. Açılış sonrasında mahallesini ve komşularını özlemiş olacak ki, Darıca sokaklarında uzun uzun gezindi. Sonra da dinlenmek için tarihi Çınaraltı’na oturdu. Tarhan’ı her gün müdavimi oldukları Çınaraltı’nda gören mahalle sakinleri, kentimizin vekili ile koyu bir sohbete daldı. 

 

BİZ OLSAK HÜKÜMETİ KURMUŞTUK!

 

Vatandaşlar, seçimlerin ardından hükümetin bir türlü kurulamasından dolayı şikayetlerini esprili bir muhabbetle dile getirdiler. Uzun süredir esnaf olduğunu dile getiren bir vatandaş şöyle konuştu:

 

‘’Ben öyle okullar bitirmedim, fakat doğruyla yanlışı ayırt edebiliyorum çok şükür. Vekilim, sizler o mecliste bizleri temsil ediyorsunuz fakat maalesef meclisteki her temsilcimiz doğruyla yanlışı ayırt edemiyor. Resmen 2 ay geçti hala hükümet kurulamadı. Ülkemizde bu kadar huzursuzluk varken, meclisteki vekiller neyi paylaşamıyorlar? Asıl amaçlarını mı unuttular acaba? Bizler olsaydık şimdiye kadar hükümeti kurmuştuk’’

 

Tarhan, gelen yorumları şöyle yanıtladı:

 

‘’Hesap sormakta da, kızmakta da haklısınız. Bizler de halkın huzursuzluğunu yok etmek adına oldukça çabalıyoruz gördüğünüz gibi, ama maalesef insanların düşünceleri her zaman bir olmuyor. Bizlerin önceliği vatandaştır, ülkenin huzurudur, gençlerimizdir, barıştır. Bu önceliklerimizden hiç vaz geçmedik. Dediğiniz gibi şuradaki vatandaş mecliste olsaydı, hükümet çoktan kurulmuştu. ‘’

 

Tarhan, böyle mekanların ‘’serbest kürsü’’  görevi gördüğünü ve toplumu anlayabilmek için siyasetçilerin vazgeçilmez bir kaynağı olduğunu dile getirerek, bu tip çalışmaları devamlı yapacağının sinyalini verdi. 

 

Tahsin Tarhan, Darıcalılar Derneğini de ziyaret etmek isteyince, bu sefer koyu sohbet, Darıcalılar Derneğinin yeni yerinde devam etti. Akşam saatlerinde da CHP Darıca eski ilçe başkanı Baykal Kaya’nın kızının düğününe Gebze ve Darıca İlçe Yöneticileri ile birlikte katıldı.