Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Giresun'u Darıca'ya taşıyacaklar

‘’Kocaeli’de Büyük Giresun Buluşmaları’’ etkinliği yarın Darıca Sahili’nde start alıyor.

Giresun'u Darıca'ya taşıyacaklar
23 Ekim 2019 - 17:37

Kocaeli Giresunlular Dernekleri Federasyonu tarafından organize edilen ve 4 gün sürecek etkinlilerin sunuculuğunu Abdurrahman Öztürk, Elif Ekiz ve Hakan Bayram üstlenecek.

Giresun’un tanıtımının yapılacağı, ticari ve kültürel standların, yöresel doku ve lezzetlerin, sanatçı, konser, folklor gösterilerini yer alacağı festivalin protokol açılışı ise 26 Ekim 2019 saat 13.00’da Dudayev Sahil festival Alanı’nda yapılacak

BAŞKAN ELMAS’TAN YOĞUN MESAİ

Geçtiğimiz günlerde yoğun bir mesai harcayarak Ankara ve Giresun’da bir dizi temaslarda bulunan KOGİDEF’in başarılı başkanı Mehmet Elmas, ‘Büyük Giresun Buluşması’ için protokol mensuplarına davetiyelerini takdim ederken, Giresun camiasına yakışan bir etkinlik olacağını söyledi.  Elmas gece öncesinde yaptığı açıklamada, “Bu etkinlik yalnızca Giresunlular’ın değil. 81 vilayetten vatandaşlarımızın katılacağı, herkese hitap edecek olan bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Kocaeli’nin tüm sivil toplum kuruluşlarını, dernek ve federasyon başkanlarımızı, siyasi partilerimizin temsilcilerini, 7’den 70’e herkesi Büyük Giresun Buluşması’na bekliyoruz” ifadelerini kullandı.