Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca, cumhuriyeti kutladı!

Darıca CHP İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Cumhuriyet Bayramı konvoyuna katılan yüzlerce araç, ilçedeki tüm mahalleri gezerek adeta gövde gösterisi yaptı

CHP Darıca, cumhuriyeti kutladı!
31 Ekim 2012 - 09:22
 Darıca CHP İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Cumhuriyet Bayramı konvoyuna katılan yüzlerce araç, ilçedeki tüm mahalleri gezerek adeta gövde gösterisi yaptı.Cumhuriyet Bayramı’nın kutlandığı pazartesi günü saat 14.00’da Dudayev Park’ta toplanan partililer ve araçlar önce sahilde halaylar çekti, marşlar, türküler söyledi. Tüm partililerin alana katılmasının ardından Tuzla Caddesi’ne doğru yola çıkan araçlar, Bayramoğlu sapağından Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ne, Aşıroğlu Caddesi’nden sırasıyla Âşık Veysel Caddesi, Battal Gazi Caddesi, Atatürk Caddesi ve İstasyon Caddesi’ni turlayarak Darıca Cumhuriyet Meydanına geldiler.
 
POLİS KONVOYLA BİRLİKTE HAREKET ETTİ
Darıca CHP İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen konvoyun mahalle ve caddelerden geçişi esnasında Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ve asayiş ekipleri konvoyla birlikte hareket ederek hem trafiğin hem de konvoyun sağlıklı akışını sağladılar. Darıca’da organize edilen konvoya Gebze’den de katılım olması, konvoyun yoğunluğunu artırdı. Konvoya Darıca CHP İlçe Yönetimi, Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, CHP Gebze ve Darıca İl Genel Meclis üyeleri ve çok sayıda partililer katıldı.